Samsung a ales să deschidă un magazin în Bucureşti. Altele nu mai sunt decât în Londra şi Paris

Samsung a ales să deschidă un magazin în Bucureşti. Altele nu mai sunt decât în Londra şi Paris

Samsung, cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, a inaugurat pe piaţa locală primul său magazin, acesta fiind singurul din Europa de Est.

Situat în centrul comercial Feeria, primul magazin Samsung va găzdui o gamă largă de smartphone-uri și tablete, pentru toate categoriile de consumatori.

„Oferim o gamă largă de produse, de la feature phone-uri, la cele mai performante smartphone-uri, pentru categorii cât mai largi de consumatori, ceea ce ne-a determinat să creăm și acest spațiu, special pentru a expune gama noastră completă de produse”, a declarat Mihaela Stănoiu, Marketing Manager Samsung Electronics România.

 Magazinul este deschis în parteneriat cu Internity. „Înainte aici era un magazin Internity. Ne aşteptam că după acest parteneriat prezenţa Samsung să fie mult mai puternică, iar vânzările să fie mai mari cu 50-60%, faţă de cât avea Internity înainte”, a declarat pentru Capital Sorin Manea, Head of Telecom Division, Samsung Electronics România.

Întrebat dacă Samsung are de gând să mai deschidă şi alte magazine în ţara noastră, Manea a spus că nu există această intenţie în viitorul apropiat. Acesta a mai spus că acest magazin este singurul magazin din Europa de Est. „Mai există unul deschis recent în Paris, unul la Londra şi altele în Statele Unite”, a afirmat Manea.

Magazinul Samsung are o suprafaţă de aproximativ 80 de metri pătraţi şi va fi deschis în fiecare zi, între orele 10.00-22.00.

Odată cu deschiderea magazinului, în perioada 25-31 mai, Samsung le va oferi tuturor celor care vor cumpăra un telefon mobil sau o tabletă un încărcător auto cadou. De asemenea, cinci dintre cei care vor achiziţiona noul Samsung Galaxy S III din magazinul Samsung, în perioada 1 iunie-30 iunie, vor putea putea câştiga contravaloarea telefonului achiziţionat.

 

 

 

Sursa: capital.ro
Share

Răspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *