ZOISS Home Design Conference, ediția a II-a

Contact
  • ZOISS Home Design Conference – 04 iunie 2016, Hotel ZENITH Conference & Spa, Stațiunea Mamaia, ora 13:45

Constanța – ZOISS Home Design, showroom de amenajări interioare din Constanța, oferă materiale pentru interioare rafinate şi se adresează tuturor celor care construiesc, renovează, revitalizează.

Afis_ZHD_Conference_2016

Designul este parte din viața noastră. În calitate de promotori ai designului de interior de calitate și ai soluțiilor arhitecturale de ultimă generație, ZOISS Home Design invită joi, 26.05.2015, ora 13:45, Hotel ZENITH Conference & Spa, Mamaia, Sala Poseidon profesioniștii în design interior, arhitectură și construcții la cea de-a doua ediție a conferinței Zoiss Home Design Conference.
Evenimentul servește ca loc de întâlnire între design și emoție.

Din pasiune pentru perfecţiune suntem în continuă căutare de furnizori care să se muleze pe profilul nostru profesional şi pe dorinţa noastră de a oferi cele mai bune produse clienţilor noştri. Lucrăm cu companii de top, care au făcut istorie în domeniile în care activează și al căror potențial dorim să îl valorificăm prin organizarea acestui eveniment. Ne  bucurăm de participarea a 8 speakeri din România și Italia și de susținerea unor nume sonore precum Grohe, Bauwerk, Refin, Florim și the.artceram.

Obiectivul Conferinței este de a promova tinerii designeri și arhitecți români precum și de a prezenta cele mai recente inovații, creații fabuloase și trenduri impuse de către unele dintre cele mai faimoase branduri din domeniul materialelor destinate amenajărilor interioare.

 

Contact
Cristina PRIPOI, ZOISS Home Design

Tel: +40 726 17 66 62

marketing@zoiss.ro

Mai multe informații despre ZOISS Home Design CONFERENCE sunt disponibile pe: www.zoiss.ro/con

Mai multe informații despre ZOISS Home Design sunt disponibile pe: www.zoiss.ro