„Yabba-Dabba-Do!”, casa familiei Flintstone se afla in Malibu

Simpaticul personaj de desene animate, Fred Flintstone, ar fi fost tare bucuros sa isi vada casa din Stone Age reprodusa in marime naturala pe plaja din Malibu.

Contact

Producatorul si actorul american Dick Clark si-a indeplinit visul din copilarie cu aceasta casa pe care acum o scoate la vanzare la pretul exorbitant de 3,5 milioane de euro.

Desi pare a fi o casa neterminata, „bruta”, ea este o resedinta in adevaratul sens al cuvantului beneficiind de tot luxul si de cele mai bune finisaje.

Locuinta are un singur dormitor, doua bai, o bucatarie si o baie, toate amenajate in stil „neolitic”.

Pe langa faptul ca arhitectura, atat interioara, cat si exterioara, este frapanta, deoarece reproduce 100% casa lui Fred, ea este construita pe o suprafata ce iti ofera o panorama la 360 de grade: oceanul Pacific, insulele Channel, muntii Boney, valea Serrano si orasul Los Angeles.

Desi ai parte de confort si calitate, iti este imposibil sa nu te simti ca intr-o pestera, si asta datorita formelor iregulare si finisajelor inedite. Pana si accesoriile, scaunele cusute din piele naturala, asternuturile si plantele supra-dimensionale iti amintesc de serialul Flintstone. Singurul lucru care ii da de gol este iluminatul electric.

 

 

Sursa: casamea.ro
Share