Vaze atipice pentru decorul casei tale

Contact

Daca exista un moment ideal pentru a pune flori in casa, atunci acela este primavara devreme, cand renaste natura si gasim flori la orice colt de strada. Si cum nicio floare nu merita sa fie uitata intr-un pahar cu apa, am strans o mini-colectie de vaze numai bune de introdus in decor.

1. “Wig” (tradusa “Peruca”) este creatia Taniei da Cruz si, pe cat de primavaratica este atunci cand e umpluta cu flori, pe atat de interesanta este atunci cand este goala. Are forma unui cap uman stilizat si este perfecta pentru cei cu un simt al umorului accentuat.VAZA (1)

 

2. “Snoopy” (designer Jung) are o forma organica placuta si se adapteaza necesitatilor si stilului tau: poate sta pe o suprafata orizontala, insa poate fi oricand montata pe perete (vine la pachet cu un set pentru prinderea pe verticala).VAZA (2)

 

3. Sistemul de vaze al celor de la SkLO Studio este o solutie ideala pentru gosdpodinele care nu vor sa puna pe masa verdeata ofilita. In felul acesta, patrunjelul, menta, spanacul (deja culese) pot sta fara grija in recipientele din sticla suflata manual.VAZA (3)

 

4. Pentru amatorii combinatiei de metal si beton, Decha Archjananun a realizat o minunata decoratiune minimalista in care florile pot sta in apa, sprijinindu-se firav de cadrul metalic.VAZA (4)

 

5. Desi piesele individuale au forme rafinate, compozitia din aceste 12 vaze este de-a dreptul atragatoare! Poti decora cu toate sau le poti regrupa pentru mai multe camere. In orice caz, vor atrage atentia prin forma si finisajul mat de culoare alba!VAZA (5)

 

6. Nimic nu e mai primavaratic ca ramurile incarcate de flori, asa cum nimic nu pare mai firesc decat o bucata de lemn (pe care se disting liniile si crapaturile) si cateva eprubete aproape insesizabile in care poti pune ramurelele culese. Chimie si elemente brute, nimic mai incantator!

VAZA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: casamea.ro