Fermecatorul turcoaz in amenajarile interioare

Contact

Atunci cand spunem ‘’turcoaz’’ avem in minte idei inspirate de frumusetea apei si cea a cerului. Uneori aceasta culoare ne aduce aminte de copilarie sau de vacante..

TurquoiseMasterBedroom1

Turcoazul, culoare indrazneata si frumoasa ce se potriveste perfect in orice spatiu atata timp cat este combinata cu obiectele si culorile potrivite.

amenajari turcoaz (2)

Aceasta nuanta creeaza o atmosfera clasica si retro plina de romantism si nostalgie. Este o culoare vie dar linistitoare care se potriveste foarte bine in dormitoare, sufragerii, bai dar si in bucatarii.

amenajari turcoaz (7)

Fiind o culoare prietenoasa si vesela, completeaza cele mai multe nuante din intreaga paleta de culori, indiferent cat de neutre sunt, acesta fiind, probabil, motivul pentru care este atat de populara.

amenajari turcoaz (11)

Combinat cu alb, turcoazul va crea o atmosfera relaxata.

amenajari turcoaz (15)

Draperiile turcoaz pana in podea sunt clar o declaratie de indrazneala in aceasta camera plina de farmec.

amenajari turcoaz (10)

O oglinda sculptata cu motive clasice, pictata in turcoaz confera incaperii un aer clasic dar si modern, in acelasi timp.

amenajari turcoaz (2)

Combinatia neutra si simpla de portocaliu cu maro devine calda si proaspata atunci cand turcoazul se alatura decorului.

amenajari turcoaz (3)

Alaturand turcoazului nuante de alb si negru, sau auriu si verde, decorul incaperii dumneavoastra va fi foarte indraznet.

amenajari turcoaz (16)

Pentru o atmosfera plina de energie si buna dispozitie, foloseste obiecte turcoaz precum vase decorative, covoare, rame, draperii, pernute decorative sau scaune.

turcoaz decor