Targul National Imobiliar vine cu oferte pentru toate buzunarele

Targul National Imobiliar vine cu oferte pentru toate buzunarele

Cel mai mare targ imobiliar din ultimii 5 ani – Targul National Imobiliar TNI, incepe vineri, 15 mai, la Palatul Parlamentului – Sala UNIREA.

La eveniment vor participa 118 companii expozante ce vin in intampinarea clientilor cu oferte de locuinte noi si vechi, spatii comerciale, terenuri din Bucuresti, Ilfov, litoral, Valea Prahovei, dar si celelalte zone ale tarii.

Ofertele imobiliare din Bucuresti prezente la TNI pornesc de la valoarea de 19.500 euro cu TVA 5% inclus pentru o garsoniera de 25 mp utili, situata in Cartierul Berceni, langa statia de metrou „Dimitrie Leonida” si merg pana la 240.139 EURO + TVA pentru un apartament cu 3 camere langa Foisorul de Foc, ce are suprafata de 120 mp utili si 150 mp terasa.

Ofertele la munte sunt la mare cautare in aceasta perioada, iar acolo preturile pornesc de la 12.500 EURO pentru o garsoniera de 32 mp situata in Azuga si merg pana la 4,2 milioane EURO pentru un spatiu turistic cu suprafata de 3.064 mp utili si 1.795 mp teren situat in Predeal, zona Trei Brazi.

Pe durata celor trei zile de eveniment (15-17 MAI), vizitatorii TNI au acces la oferte speciale: discounturi semnificative, reducerea avansului necesar rezervarii, posibilitatea de a plati in rate direct la dezvoltator, locuri de parcare cadou, vouchere de mobilier in valoare de 2.000 EURO si chiar un lot de teren, oferit gratuit, in valoare de 10.000 EURO!

In cadrul evenimentul va avea loc lansarea a noua ansambluri de locuinte: „Metalurgiei Park Residence”, „Smart City Residence 2”, „Berceni 5 Residence”, „SilFlor Residence 2”, „Victory Residence Oituz”, „Palladium Residence”, „Ozun Residence”, „Concept Apartment Sabinelor”, „Pipera Rezidential 2”.

 

 

 

 

 

 

Sursa: business24.ro

Răspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *