Stilul clasic frantuzesc

Contact

Doar cateva piese de mobilier si obiecte decorative au fost necesare pentru a da un dat alt aer acestui living de inspiratie clasica frantuzeasca.Stil FRANTUZESC (4)

Un living de inspiratie clasica frantuzeasca este un bun punct de pornire pentru o personalizare de sezon: o incapere in care piesa-vedeta este biblioteca, finisata cu tapet in dungi fine in nuante de crem si unt, cu o tenta usor provensala data de parchetul antichizat.

Prin aceasta transformare designerul a dorit ca paleta de culori sa fie mai subtila, cu contraste ceva mai atenuate, care sa sporeasca luminozitatea camerei.Stil FRANTUZESC (3)

S-au pastrat canapeaua, masuta de cafea si, evident, biblioteca. „Am inceput asadar cu piesele de mobilier; langa vechea canapea am adus doua fotolii cu linii clasice, imbracate in huse de in si un gheridon ce combina alama cu lemnul pretios. Un alt covor, cu pattern si nuante mai subtil, s-a integrat imediat decorului, o veioza noua si-a gasit locul pe gheridon, iar o serie de perne decorative, in nuante de auriu si crem – unele uni, altele cu pattern rosu-burgund -, au inviorat canapeaua”, explica designerul Mugur Kreiss.Stil FRANTUZESC (2)

Se stie ca detaliile fac diferenta, asa ca obiectele decorative – o caseta, o tava, doua sfesnice – au accentuat ideea de clasic, folosind nuante metalice patinate, de la alama pana la argint. Cateva sfere decorative din lemn si sidef anima masuta de cafea.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: casamea.ro