Sugestii pentru petrecerea de Revelion

Contact

DECOR AN NOUDaca Nasterea Domnului este in mod traditional o sarbatoare de familie, care ii aduna in jurul mesei pe cei dragi: parinti, frati, surori, copii, bunici, Revelionul este prilej de mare petrecere. Multi aleg sa-si petreaca revelionul in afara casei, in restaurante, hoteluri, pensiuni etc. Insa exista si persoane care aleg sa organizeze petrecerea chiar la ei acasa.

Iata cateva sugestii de amenajare si decorare a locuintei pentru petrecere de An Nou:

Daca veti gazdui o petrecere dansanta in noaptea de revelion, va sugeram sa pregatiti incaperea in care aceasta se va desfasura, mutand toate piesele de mobilier (canapele, fotolii, comoda, lampadare etc.) de-a lungul peretilor, pentru a crea mai mult spatiu pentru ringul de dans.

DECORATIUNI ANUL NOU (7)De asemenea, va recomandam sa renuntati la covoare, pe care le puteti rula si depozita temporar intr-o alta camera din casa. Astfel nu veti risca sa ramaneti cu covoarele patate inca din prima zi a anului.

Amenajati o masa in coltul livingului, pentru bufetul suedez: asterneti o fata de masa festiva, amplasati in mijlocul mesei un aranjament frumos din crengute de brad, globuri si lumanari rosii, stivuiti intr-un colt farfuriile, tacamurile, paharele si servetelele, lasand spatiu pentru platourile cu mancare si sticlele cu bautura.DECORATIUNI ANUL NOU (5)

Pentru ca la miezul noptii se bea sampanie, puneti din timp la rece suficiente sticle de vin spumant si nu uitati sa va aprovizionati cu pahare speciale.

Daca doriti sa scapati de grija spalatului vaselor, va sugeram sa va aprovizionati cu vesela de unica folosinta.

Luminitele si decoratiunile ramase de la Craciun sunt foarte utile si pentru noaptea de revelion, iar daca ati reusi sa le sincronizati cu ritmul muzicii difuzate de o combina audio printr-un calculator sau laptop, veti transforma livingul intr-o adevarata discoteca.

Si nu in ultimul rand, nu uitati de traditionala crenguta de vasc, pe care va trebui s-o agatati de tavan, undeva, deasupra ringului de dans.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: casadex.ro
Share