Pavajul potrivit pentru curte

Contact

Indiferent de materialul din care este facut, pavajul a devenit o necesitate pentru orice curte, iar inainte de a opta pentru un anume tip este bine sa stiti cateva aspecte importante.pavaj curte (3)

Pavajul prezinta unele avantaje pe care ar trebui sa le ia in calcul oricine detine o curte. In primul rand este practic, in sensul ca are un cost redus de intretinere (se curata doar cu apa si cu o perie) si se monteaza relativ usor si repede. Are o rezistenta mare la intemperii, putand dura ani buni de zile. 4

Nu trebuie scapat din vedere nici aspectul estetic, pavajul reprezentand o alegere estetica si atractiva pentru toate suprafetele exterioare – poate fi pus aproape oriunde: alei, terase, curti, gradini sau chiar in jurul piscinelor. pavaj curte (1)

Daca folositi pavele, ele se pot combina cu usurinta in cadrul aceleiasi amenajari, iar daca aveti suficienta imaginatie, puteti crea modele unice care sa va reflecte personalitatea. 

In prezent, pe piata exista mai multe tipuri de pavaj, unele mai scumpe si mai deosebite, altele mai ieftine si mai practice. Tot ce trebuie sa faceti este sa cantariti bine si sa alegeti ce vi se potriveste.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: casamea.ro