Teren situat langa Autostrada A4, Ovidiu

Teren situat langa Autostrada A4, Ovidiu

Oras Ovidiu, Judetul Constanta

Amplasare:  orasul Ovidiu langa A4, autostradă ce reprezintă segmentul ocolitor al municipiului Constanța, parcurgând un traseu de 19,7 km de la Ovidiu (în nord-vest), pe la vest, până la Agigea, în sud.

Suprafata totala: 7401 mp are deschidere la 2 drumuri de acces, conform PUG-ului in vigoare, destinatia terenului este comercial-industriala , fiind indicat pentru constructia de hale comerciale, hale comerciale sau de depozitare, benzinarii, parcuri auto etc.

Avantaje: zona inalta, neinundabila, cu vedere  catre lac si catre mare iar utilitatile se afla vis-a vis de teren.

Documente:  cadastru si intabulare, proprietatea este libera de sarcini; exista si posibilitatea parcelarii in loturi mai mici (minim 1000mp).

 

Traseul autostrazii  traverseaza municipiul Constanta prin partea vestica si se intalneste cu DN3. In continuare, trece prin vecinatatea comunei Cumpana, apoi se intersecteaza cu DN 39, dupa care ajunge in Portul Constanta Sud – Agigea.

Bypass-ul va asigura devierea traficului de tranzit din interiorul oraşului Constanta şi distributia fluxurilor de circulatie pe direcţia Tulcea şi respectiv Vama Veche, fluidizarea traficului la ieşirea de pe tronsonul de autostradă Bucureşti – Constanţa, spre Poarta 9 a Portului Constanta şi staţiunile din sudul litoralului şi spre nordul Dobrogei.
Share

Răspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *