Open-space spatios

Contact

A fost foarte greu sa ne decidem la un titlu sugestiv pentru acest articol. Exista cel putin trei lucruri pe care le indragim la acest apartament: open-space-ul „generos”, accesoriille colorate si stilul contemporan de amenajare.1

Teoretic locuinta are 3 camere: un open-space, un dormitor si o baie. Practic, prima dintre ele, si anume open-space-ul, a fost impartit cu grija in patru zone de lucru si relaxare.

Asadar, avem o bucatarie minimalista care comunica direct cu living-ul si spatiul de lucru, un dining micut care se bucura din plin de lumina naturala, dar si de nisa din perete care permite stocarea lucrurilor, fara a ocupa vreun metru din suprafata, o zona de relaxare dinamica  datorita elementelor moderne (tablou, perne decorative, covor, etc.) si, nu in ultimul rand, un birou mic, dar perfect functional.

Apartamentul  nu duce lipsa de spatiu. Cu toate acestea, proprietarii au optat pentru spatii de depozitare minimaliste, de-a lungul peretului liber din open-space-ul mai sus mentionat. Ei ar fi putut adauga fara probleme cateva corpuri suspendante care ar fi adus un plus de valoare si peretelui ramas gol de data aceasta.

Mai mult, bucataria beneficiaza si de un fel de insula care poate fi utilizata atat ca blat de lucru, cat si ca bar, spatiu de servire a mesei.

Pardoseala din lemn este intalnita in 90% din cazuri, si nici apartamentul de fata nu face exceptie de la regula. Culoarea deschisa este, de asemenea, o alegere potrivita pentru decorul modern.

 

 

 

 

 

Sursa: casamea.ro
Share