Obiecte de decor din becuri clasice

Contact

De cand cu asa-numitele becuri economice, corpurile de iluminat au pierdut un element de design foarte prezent in constiinta noastra: becurile clasice. Forma lor, pe langa liniile fluide, se preteaza si la o multime de proiecte de bricolaj.obiecte de decor (2)

Prin urmare, daca mai ai pe-acasa becuri nefolosite / arse sau daca mai ai o sursa ascunsa de unde mai poti achizitiona asa ceva, ridica-ti manecile si apuca-te de proiecte! Iata ce poti face cu ele:obiecte de decor (7)

1. Vaza pentru flori. Nu vorbim de buchete intregi, dar o floare mai pretentioasa sau un manunchi subtirel de ierburi verzi poate sta cu succes intr-un bec. Partea cea mai interesanta la un astfel de proiect este ca trebuie sa-i confectionezi si un suport pentru a-i asigura stabilitatea, iar aici poti sa devii creativ. Fie ca-l prinzi in perete, il agati sau ii adosezi o baza, ai toate sansele sa poti integra o astfel de mini – vaza in orice tip de decor.obiecte de decor (5)

2. Mini – terrarium. Daca plantele taiate nu sunt printre preferatele tale si esti adeptul plantelor vii, care se dezvolta in pamant, atunci un bec poate fi metoda perfecta de a crea un ecosistem pentru o planta foarte mica sau pentru a creste pui de plante pe care sa-i transferi ulterior intr-un ghiveci mai mare.obiecte de decor (11)

3. Obiect decorativ in forma de fruct. Datorita formei, poti folosi usor un bec pentru a da o forma de para. In functie de locul unde vrei sa le folosesti (tema, decor) poti inveli becul cu sfoara de iuta sau staniol, il poti vopsi etc.obiecte de decor (3)

4. Candela. Trebuie sa recunosti, candelele conventionale nu sunt cele mai reusite obiecte in materie de design, asa ca poti inlocui cu succes recipientul insipid de sticla cu un bec.obiecte de decor (6)

5. Alte obiecte de decor. Aici posibilitatile sunt nenumarate (buchet de flori din becuri, corpuri de iluminat, pandantive, globuri, etc.).obiecte de decor (8)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: casamea.ro