O casa de vacanta aerisita si plina de culoare

Cine ar fi crezut ca o casa in varsta de 100 de ani poate arata atat de fresh? O renovare completa, realizata cu multa indemanare si cu ajutorul unei minti talentate, poate face minuni.

Contact

Situata in statul Massachusetts, locuinta reprezinta casa de vacanta ideala. Confortabila si eleganta, aceasta transmite relaxare prin toti „porii”, incepand cu exteriorul (inclusiv gradina si terasa) si continuand cu interiorul de inspiratie nautica in anumite zone.

Arhitectura casei este specifica locuintelor de peste hotare. Lemnul este principalul finisaj folosit, mai exact lemnul de cedru, dar si piatra naturala din care au fost realizate aleile din gradina ce duc spre diferitele intrari in casa.

Un alt element ce aminteste de casele americane este garduletul jos si alb care incadreaza curtea si permite gazonului sa fie admirat in toata splendoarea lui.

Dar, sa aruncam o privire in interior unde tonurile delicate de galben, bleu si verde definesc look-ul relaxant, prietenos si chic al casutei de vacanta. Ele sunt principalul motiv pentru care caminul este plin de viata, tineresc si „marinaresc”.

Stilul clasic se regaseste atat in mobilier, cat si in finisaje si accesorii. Atuul living-ului este vederea larga spre ocean care se realizeaza prin ferestrele ample, dar si senzatia de confort transmisa prin canapeaua si fotoliile din incapere. Evident, punctul de atractie este masuta de cafea vopsita intr-un rozaliu dulce.

Bucataria clasica impresioneaza si ea tot prin culoare, un verde calm, masliniu, foarte placut la vedere, in timp ce briza oceanului o vei simti stand in dining. Dungile sunt laitmotivul acestei amenajari, iar scaunul galben reprezinta soarele in oceanul de accesorii.

Dormitorul pastreaza aceeasi idee de odihna, vacanta, plaja si soare. Un pat confortabil, accesorizat cu multe perne, o tablie clasica si doua veioze chic, isi dau intalnire cu doua fotolii „pufoase” ce limiteaza un fel de masuta/comoda veche pe care decoratiunile de inspiratie maritima isi petrec timpul. Husele fotoliilor sunt de-a dreptul minunate, oferind volum si eleganta.

Aceeasi paleta cromatica se regaseste si pe terasa. Aici, cateva scaune colorate invioreaza gradina si iti asigura confortul necesar.

 

 

Sursa: casamea.ro
Share