Lucruri care pot deveni piese mobilier

Contact

Partea absolut minunata a mobilierului este ca se poate confectiona din cele mai ciudate lucruri, fara sa para realizat cu jumatati de masura. Ai nevoie de dexteritate, iar asta nu depinde de noi, insa putem sa venim in ajutor cu o serie de idei.MOBILIER REINVENTAT

1. Sticle de vin. Daca iti place ideea de candelabru, insa modelele clasice nu prea se potrivesc cu tendintele actuale, incearca sa folosesti sticle goale de vin pentru a realiza unul. Merge de minune deasupra locului de luat masa sau intr-o camera in care iti inviti musafirii la un pahar cu vin.MOBILIER REINVENTAT (1)

2. Un telefon public londonez. Amatorii de seriale SF stiu deja ca cea mai buna utilizare pentru o cabina telefonica este un Tardis, insa nici o canapea confortabila si plina de culoare nu este o idee rea!MOBILIER REINVENTAT (2)

3. Un monociclu. Daca ai cedat tentatiei si ti-ai achizitionat un monociclu (sau ai gasit unul prin podul bunicilor) si ai realizat ca nu este chiar floare la ureche sa te plimbi cu el prin oras, atunci nu ezita sa-l transformi intr-un scaun.MOBILIER REINVENTAT (3)

4. Un container metalic de gunoi. Stim, vei spune ca am luat-o razna in redactie, dar uita-te cat de confortabil pare mini-fotoliul realizat dintr-un cos de gunoi!MOBILIER REINVENTAT (4)

5. Paleti. Exemple cu utilizari de paleti sunt multe, insa cu 4 rotile si o placa de sticla de-asupra obtii ceva cu totul special.MOBILIER REINVENTAT (5)

6. O masa de biliard. Nu stii ce sa alegi: zona de luat masa sau camera de jocuri? Hai sa fim seriosi, ai nevoie de un loc pentru mancat cu familia si prietenii, dar asta nu inseamna ca nu te poti distra dupa o masa copioasa!MOBILIER REINVENTAT (6)

7. Un ceas vintage. Crezi ca ceasul se poate pune doar pe perete? De ce n-ai face din el o masuta de cafea?MOBILIER REINVENTAT (7)

8. Cauciucuri. Daca esti sofer, sigur ai aruncat la viata ta suficiente cauciucuri din care puteai sa realizezi aceste masute adorabile!MOBILIER REINVENTAT (8)

9. CD-uri. Noi nu prea ne dam in vant dupa reciclarea CDurilor in spatiul de locuit, insa chaise-longue-ul din imagine are o cu totul alta dimensiune!MOBILIER REINVENTAT (9)

10. Un pian. Am vazut o multime de piane aruncate deoarece aveau parti lipsa, iar restaurarea lor era foarte costisitoare. In acest caz, o biblioteca organizata in carcasa unui pian pare o idee geniala.MOBILIER REINVENTAT (10)

11. Un butoi. Noi am cam ramas fara cuvinte cand am vazut acest fotoliu adorabil!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: casamea.ro