Living-ul in culori

Contact

O schema de culori poate stabili tonul pentru camera de zi. Insipra-te din aceste combinatii de culori pentru a găsi un look fresh pentru living-ul tau.

Verde + Rosu + Maro

O combinație neînfricata de culori si stiluri de design oferă acestui living de familie un aspect prietenos.living colorat

Imprimeurile de  inspirație marocană a pernelor  de pe scaune si de la fereastră, scaunul verde ce servește ca punct de atractie pentru schema de culori a camerei, mobilierul cu accent  vintage, semineul si draperiile colorate fac ca acest living plin de culoare sa fie unul elegant si prietenos in acelasi timp. Culorile exotice ce stau în juxtapunere cu tradiționalul plafon casetat din cameră si rusticul semineu din piatră , dovedesc faptul că amestecarea de  stiluri de potrivite se poate realiza cu succes.

Galben + Crem + Verde deschis

Schema de culori potrivite poate reda stilului traditional un look fresh.living colorat (1)

Bazându-se pe o fundație de elemente tradiționale, cum ar fi ornamente de culoare albă, formele clasice de mobilier, și accentele antice, o infuzie de culoare dă aceastei camere de zi personalitate proprie. Galbenul piersica  este o alternativă buna pentru clasicul bej.

Purpuriu + Bej + Alb

Deși in decorul acestei camere de zi sunt folosite mai mult culorile neutre, nuanțele atent selectate pentru fiecare spatiu  dau o anumită calitate incaperii ce devine plina de culoare.

living colorat (2)

Culoarea violet din decor, nuanta de maro a fotoliilor, pernele in culori neutre, mobila de culoare gri, albul curat al peretilor dau o nota eleganta living-ului.  Culoarea bej  a canapelei, masuta de cafea  și cadrul oglinzii încălzesc atmosfera acestei  camere de zi, așa cum fac si  coșurile de răchită sau cărțile legate în coperti de piele.

Verde + Bej + Maroliving colorat (3)

Verdele pastel de pe pereții acestui living și din țesături este contracarat de maro-ul rustic, o nuanță de luminoasa ce se ragaseste pe canapea, și maro-ul textural din masuta de cafea și covor, pentru a oferi spațiului un aspect casual-chic, confortabil si plin de viata.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: bhg.com