Idei de amenajare folosind culoarea roz

Contact

Azi ne propunem sa eliminam mitul cum ca rozul este o culoare pentru camera fetitelor sau ca este mult prea strident. Bineinteles ca va vom prezenta cateva idei de amenajare folosind culoarea roz, dar in nuantele sale mai calde, nu acea parte stridenta care oboseste privirea. Ne-am gandit ca trebuie sa existe o modalitatea de a adapta aceasta culoare pentru camera de zi, de exemplu. Sunt foarte multe persoane care au o afinitate pentru roz si pana acum le era foarte greu sa il integreze in locuinta fara sa dea senzatia de chich.DECOR ROZ (4)

Un perete de un roz pal in dormitor va ajuta orice femeie sa isi puna amprenta pe aceasta camera. Sa arate ca este la fel de feminina ca si ea si ca este locul in care ea si-a spus cuvantul. Puteti sa accesorizati cu lenjerie sau perne decorative cu imprimeuri sau in totalitate roz. Cum in ultima vreme picturile direct pe pereti sunt la mare cautare, va recomandam sa desenati acele flori de cires roz pe care le admiram primavara. Nu-i asa ca va oferi un plus de unicitate camerei? Plus ca va arata foarte elegant.

DECOR ROZ (2)Exact…eleganta este cuvantul care poate defini aceasta culoare, spre surprinderea multora. Inclusiv in camera de zi puteti sa folositi rozul: perdele, flori, vaze sau obiecte decorative. Aceasta nuanta se potriveste extraordinar de bine cu albul si maroul. Arata spectaculos impreuna!

Pentru sala de mese sau bucatarie ( in cazul celor care locuiesc in apartamente) puteti sa va jucati cu aceasta nuanta prin mici insertii in mobila sau scaunele de la masa. Veselia si relaxarea vor fi elementele principale din aceste doua incaperi. Va veti incarca cu energii pozitive si veti uita de toate grijile de peste zi.DECOR ROZ (5)

Va mai reamintim inca o data…daca nu decorati camera fetitei trebuie sa aveti grija sa nu exagerati cu prea multe elemente roz si sa nu folositi nuantele stridente.  Trebuie sa totul sa fie placut ochilor si foarte usor de digerat de fiecare persoana care isi petrece timp intr-una din incaperi, fie ca este proprietar sau simplu musafir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: freshhome.ro