Grila notarilor în 2014. Preţurile locuinţelor sunt mai mari cu 10%

Grila notarilor în 2014. Preţurile locuinţelor sunt mai mari cu 10%

GRILA NOTARILOR în 2014 după care se calculează taxele şi impozitele minime pentru tranzacţiile cu apartamente în Bucureşti a fost stabilită cu valori mai mari decât anul trecut. ECONOMICA.NET prezintă câteva exemple din grila pentru 2014 şi care sunt creşterile.

Notarii au majorat valorile apartamentelor din Bucuresti pentru 2014

GRILA NOTARI 2014 Valorile locuinţelor din grila pentru 2013 au fost mai mari cu până la 40% faţă de grila pentru 2013. Şi în noua grilă, valabilă pentru anul 2014, valorile apartamentelor sunt mai mari, în medie cu 10%.

Pentru realizarea comparaţiei au fost luate în considerare garsonierele, apartamentele cu două şi trei camere, de la etajele intermediare (1-4), confort I sporit, din blocurile construite în perioadele 1978-1997 şi 2008 – prezent. În tabele se regăsesc valorile locuinţelor pentru 2014, din blocurile construite în perioadele alese pentru comparaţie. 

Zona Militari – Metrou Gorjului, Moineşti, B-dul Iuliu Maniu, B-dul Timişoara. Valorile locuinţelor din zona delimitată de aceste străzi au fost majorate cu 7,5%.

Zona Palatul Cotroceni, Răzoare, Piaţa Eroilor. În această zonă, valorile medii ale locuinţelor au fost majoarate cu 10,4% în cazurile analizate. 

Zona Gara de Nord, Titulescu, Piaţa Matache.O creştere de 11,4% a fost observată în cazul locuinţelor din această zonă.

Zona Obor – Metrou, Ferdinand, Mihai Bravu. Majorarea valorilor locuinţelor din blocurile construite în perioadele 1978-1997 şi din 2008 încoace este de 8,6%. Iată în tabelul de mai joc care sunt valorile pentru fiecare tip de locuinţă în parte, atât pentru cele noi, cât şi pentru cele vechi.

Zona delimitată de Calea Giuleşti, Calea Crângaşi şi strada Gerge Vâlsan, Cimitirul Calvin. Valorile locuinţelor noi şi vechi pentru această zonă au fost majorate cu 7,5%.

Zona B-dul Mihalache, Piaţa Domenii, Stadionul Parcul Copilului. Valorile locuinţelor din perioadele luate în analiză au fost majorate cu 9,6%.

Zona Primăverii – Piaţa Charles de Gaulle, B-dul Mircea Eliade, Piaţa Simon Bolivar. Creştere de 11,6% a locuinţelor vechi şi noi din această zonă.

Zona Parcul Kiseleff, Piaţa Aviatorilor, Piaţa Dorobanţilor, Palatul Victoria. Aceeaşi creştere de 11,6% s-a observat şi în cazul locuinţelor din această zonă.

 

 

 

 


Share

 

 
Sursa: economica.net

Răspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *