Dormitor adolescentin cu mix de forme si culori

Contact

Dormitorul, foarte spatios, are un decor pe care si l-ar dori cu siguranta orice adolescenta cocheta. Mobilierul cu design elaborant si imprimeuri in culori puternice ii confera un aer irezistibil.
dormitor-glamour-adolescentiAlege o piesa de mobilier impunatoare, care sa domine vizual spatiul, si construieste decorul in functie de aceasta.
Un pat cu tablie supradimensionala, capitonata, cu pattern in culori vibrante si margini dantelate, va da un aer princiar ambientului. Foloseste cu preponderenta piese de mobilier albe, dar alatura-le si unele in culori tari, pentu a inviora atmosfera.
O etajera intr-o nuanta de albastru electric si un fotoliu bleu ciel se vor contura foarte frumos pe un fundal alb.
La fel si o bancheta cu tapiterie in dungi multicolore, care sa se asorteze cu patul.dormitor adolescentinCompleteaza cadrul cu corpuri de iluminat si accesorii din acelasi registru cromatic: veioze si lampadare cu abajururi ce reiau motivele de pe tablia patului, pernute decorative uni sau cu imprimeuri in tonuri revigorante: turcoaz, galben, violet.
Dantelaria de la nivelul patuluiva arata la fel de bine pe ramele oglinzilor, dar se poate regasi si in strutura corpurilor pentru depozitare, raspandite pe pardoseala.
Intercaleaza in decor si cateva prezente joviale, precum jucariile din plus si casute miniaturale din lemn.dormitor modern adolescenti

 

Sursa: www.ideidesign.com
Share