Decor in alb si albastru

Contact

Atmosfera deconectanta de la malul marii o poti recrea si acasa, folosind „ingredientele” specifice: materiale naturale, cu imprimeuri marine, in culori precum alb, albastru si nisipiu, si decoratiuni cu aer vintage, pentru un plus de farmec.DECOR ALB-ALBASTRU

Daca vrei sa dai o nota estivala decorului inspira-te din peisajele marine, pe care le poti reproduce in decor in nenumarate moduri: folosind obiecte in miniatura (corabii, barci, vaporase), utilizand textile care sa prezinte motive marinaresti (valurile marii, plaje, vietuitoare subacvatice etc.) sau utilizand culori specifice universului marin (alb, albastru, nisipiu).DECOR ALB-ALBASTRU (1)

Finisaje din materiale naturale

Poti crea un decor marin pornind chiar de la finisaje. Pardoseala din lemn cu aspect antichizat si peretii lambrisati (vopsiti in alb) reprezinta fundalul perfect pentru un decor de inspiratie marina. Mobilierul patinat, in stil vintage, cum este cel din imagini, se va integra foarte bine in acest cadru.DECOR ALB-ALBASTRU (3)

Textile de tip patchwork

La capitolul textile, mizeaza pe cele naturale, cum ar fi bumbacul sau inul, intr-o gama redusa de nuante si culori: alb, albastru si bleu. Pentru a obtine putin dinamism si diversitate in decor, opteaza pentru accesorii (perdele, draperii, storuri, cuvertura, fete de perna) care sa prezinte mai multe tipuri de imprimeuri (de tip patchwork): buline, carouri etc. Impactul vizual va fi garantat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: casamea.ro