Decor de primvara cu imprimeuri florale

Contact

De indata ce vremea urata si mohorata de iarna a cedat locul temperaturilor prietenoase si razelor soarelui, trecem la o vestimentatie mai lejera pentru a intampina primavara. De asemenea, simtim nevoia sa facem o schimbare si in ceea ce priveste spatiul in care locuim. Un decor potrivit si proaspat al locuintei va va binedispune si, in acelasi timp, veti scapa de amintirea zilelor reci de iarna.

imprimeuri floraleTineti cont de tendintele pentru design interior si casa voastra se va transforma intr-un spatiu confortabil si primitor. Motivele florale au fost intotdeauna in tendinte, iar cu ajutorul lor veti scoate din anonimat orice incapere. Imprimeurile florale se integreaza cu usurinta in orice decor, indiferent de stilul de amenajare abordat. Acest lucru era valabil atat in cazul caselor cu design modern, cat si in cazul celor traditionale. Insa, trebuie sa tii cont de paleta de culori folosita, de texturi si de marimea si modelul florilor.

De la cele mai mici accesorii de decor pana la piesele mari de mobilier, obiectele cu imprimeuri florale vor da un plus de naturalete casei tale. Pentru a nu incarca visual camera si pentru a scoate in evidenta piesele decorative, alege modelele florale de mari dimensiuni, cu flori frumos structurate, care sa se concentreze pe forma si eleganta. In dormitor, motivele florale pot fi introduse sub forma de tapet, lenjerie de pat, draperii, corpuri de iluminat, covor, diverse accesorii decorative sau piese de mobilier.

Este important ca doar cateva piese sa prezinte modele florale deoarece printurile se folosesc in cantitati mici. Daca aveti peretii decorati cu un astfel de tapet optati pentru draperii simple, in culoarea dominanta a incaperii.Imprimeu-floral-fotoliu De asemenea, daca ai perdelele si draperiile cu desene florale atunci pe pat trebuie sa pui asternuturi uni. Aceasta regula se va respecta in orice alta camera pentru a pastra echilibrul estetic. 

Camera de zi poate fi transformata cu ajutorul unor permute decorative ce prezinta imprimeuri florale, si de ce nu, cu ajutorul unei noi tapiterii pentru canapea. De asemenea, si operele de arta au importanta in designul de interior. Picturile ce prezinta motive florale pot intregi decorul. Si bucataria poate fi animata prin intermediul textilelor. Tapiteria scaunelor, perdelele sau fata de masa pot prezenta la randul lor imprimeuri florale. Daca optezi pentru motive florale de dimensiuni mici, restul bucatariei trebuie sa fie uni.

Daca vrei sa ai o bucatarie in stil rustic sau shabby chic decoreaza-ti peretii folosind un tapet cu un asemenea imprimeu. Pentru orice alt stil decoreaza un singur perete, pentru a-l scoate in evidenta. Pentru a intregi decorul, din casa nu trebuie sa lipseasca florile naturale.

Sursa: incasa.ro