Transforma holul intr-o piesa de arta

Contact

Amenajarea holului inseamna de fapt decorarea intregii locuinte, de aceea trebuie acordata cea mai mare atentie acestei actiuni.HOL

Sunt multe tendinte moderne pentru renovarea holurilor vechi, dar majoritatea designerilor va sfatuiesc sa decorati holul in acelasi stil in care aveti intreaga locuinta decorata. Diferenta este ca holul este si o zona de depozitare, dar asta nu inseamna ca trebuie lasat fara stil. In cazul in care locuinta ta are un stil country, decoreaza holul la fel. Alege culoarea alb pentru pereti, pentru ca astfel vor oferi impresia de mai mult spatiu pentru decor. Foloseste accesorii monocrome si mobila inchisa la culoare.

Poti de asemenea sa folosesti elemente albe si negre de genul covoare sau draperii care sunt in contrast unele cu celelalte. Majoritatea expertilor sustin ca cea mai buna alegere este a gamei de culori neutre, daca aveti casa cu design artistic.

Culorile neutre sunt fine si se potrivesc cu orice culoare. Tapiterii ecvestre, un tablou in aceleasi culori si o schema lucrata in creion pot fi elementele principale decorative pentru holul tau. Alege culori ca maro sau gri, deoarece ofera un sentiment interesant la intrarea intr-o locuinta.AMENAJARE HOL

Albastru deschis este culoarea care ofera o atmosfera draguta oricarei zone. Amprentele de animale pe pereti si canapelele confortabile fac parte din aceeasi atmosfera placuta. In cazul in care aveti copii, puteti sa faceti o galerie de arta postand propriile lor desene sau picturi pe pereti.

Recent, tapiteriile sunt o optiune moderna pentru holuri, asa ca puteti alege unele dintr-o gama clasica. De asemenea, desenele pe pereti sunt o idee excelenta pentru un decor excentric al holului.