Culori pentru o baie vesela

Contact

Iti doresti o amenajare dinamica si joviala pentru baie? Atunci pune accent pe culorile vesele, cu ajutorul carora vei obtine rezultate surprinzatoare. De exemplu, poti apela la verde si roz, o combinatie perfecta pentru un decor actual, revigorant, care sa-ti aduca buna dispozitie.

Detalii decorativeculori baie (2)

O reamenajare completa a baii presupune inlocuirea finisajelor. Aceasta actiune este chiar recomandata daca ti-ai propus sa introduci in schema cromatica culori fresh, precum verde si roz. Daca insa rozul te duce prea mult cu gandul la spatiile pentru copii sau consideri ca poarta o puternica amprenta feminina si nu satisface gusturile intregii familii, atunci foloseste-l discret, la nivelul placilor decorative sau la unele piese de mobilier.

Invata sa improvizezi

Dintr-o baie cocheta nu trebuie sa lipseasca accesoriile mici sau obiectele decorative care ii ofera un plus de sarm. Daca insa timpul sau bugetul nu ti-au permis sa le faci loc in amenajare, te poti gandi la alte idei. Ce zici de urmatoarea? Amplaseaza intr-un loc la vedere un cos in care sa expui (intr-o dezordine aparenta) produsele de ingrijire corporala (geluri de dus, spumante, creme de corp etc.).

Verde, verde, verdeculori baie (3)

Exista multiple posibilitati de a utiliza verdele in baie. De pilda, incaperile spatioase si luminoase permit zugravirea unui perete intr-o nuanta inchisa de verde. Pentru a obtine un joc al nuantelor cu efect estetic garantat, introdu in decor elemente in aceeasi culoare, dar in tonuri mai deschise, care sa contrasteze placut cu peretele.

Combinatii de culori delicate

Un decor reusit are la baza detalii bine puse la punct. Cateva accesorii sau seturi de baie in nuante suave de verde si roz vor completa perfect ambientul. Fa-ti curaj si mizeaza pe astfel de lucruri atunci cand amenajezi baia.

Fundal in culori temperateculori baie (4)

Daca te numeri printre persoanele care se plictisesc repede de decorul din sala de baie si il schimba periodic, iti recomandam sa alegi finisaje in culori neutre, deoarece acestea permit multiple redecorari. Totusi, este bine sa stii ca, in cazul in care ai introdus culoarea verde in shema de baza, o poti asocia foarte bine cu bej sau crem. Ulterior, iti va fi usor sa inserezi obiecte decorative in culori precum galben sau roz.culori baie (1)

Textile in tonuri pastelate

Halatele, prosoapele si covorasele pufoase, in culori suave si cu pattern-uri florale, sunt binevenite in baie, deoarece indeplinesc foarte bine cele doua functii: practica si estetica. In plus, intr-un spatiu finisat in tonuri reci si dotat cu obiecte sanitare simple, in linii drepte, acestea „indulcesc” atmosfera. Chiar si o perdea colorata pentru cada de baie va schimba imaginea per ansamblu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: casamea.ro