Casa viitorului se afla in Olanda

Villa Veth intrece orice tipare atunci cand vine vorba de design si arhitectura, fiind o vila facut “la comanda” pentru o familie cu patru membri.

Contact

Situata intr-o zona idilica, in mijlocul unei paduri neatinse de civilizatie, langa oraselul Hattem din Olanda, casa este rezultatul unor idei originale.

Inca din faza de proiectare s-a dorit a fi evitat cliseul de casa cu etaj, astfel incat toate camerele au fost dispuse la parter. Prin urmare, si forma mai putin obisnuita a cladirii si a acoperisului.

Casa este impartita in doua zone: pe de o parte avem dormitorul matrimonial si cele doua camere ale caminului, cu bai individuale, pe de cealalta parte, se afla un open-space care include bucataria, dining-ul si living-ul.

Sticla face si ea parte din design-ul nonconformist al casei, oferind o vedere minunata catre exterior si multa lumina naturala.

In ceea ce priveste stilul de amenajare, acesta se afla la granita dintre modern, futurist si stilul clasic al anilor ’50.

Desi casa denota o atmosfera “rece” prin culorile sobre alese si prin mobilierul minimalist, ea este dovada clara a luxului si confortului.

 

Sursa: www.casamea.ro
Share