Casa ta in Stil Victorian

Contact

Camera de zi in culori pastel

O adevarata incapere Victoriana emana eleganta si rafinament prin toti porii. In aceasta camera de zi, o paleta delicata de roz pastel creaza o atmosfera romantica. Oglinda si canapelele violet se incadreaza perfect in decor, dand o nota de armonie camerei. stil victorian (4)


Living room romantic

Piesele de mobilier personalizate dau incaperei un adevarat aer de individualitate. Pictura de pe perete induce o nota de romantism living room-ului, iar canapeaua de acel albastru aprins aduce culoare si optimism camerei.

stil victorian (2)

Bucatarie eclectica

Coltarul este o idee excelenta, deoarece salveaza mult spatiu si creaza un loc confortabil si placut. Nici imaginile de pe pereti nu se lasa mai prejos, acestea adaugand un accent englezesc bucatariei si captivand atentia celui ce intra in camera.

stil victorian (3)

Bucatarie glamour

Siluetele pariziene dau o nota sic bucatariei. Ele adauga si un strop de drama unei bucatarii, care ar fi fost, altfel, doar o incapere alba, obisnuita.

Living room monocrom

Vasele decorative sunt plasate pe etajere pentru a atrage atentia asupra inaltimii, deloc de neglijat, a camerei. Spatarele din sticla ale scaunelor se imbina de minune cu pernutele de motive florale. Pana si lampile au rolul lor. Ele sunt suspendate strategic exact in mijlocul tavanului, pentru a focaliza atentia si a crea un centru de interes.

stil victorian (1)

Dormitor floral

Motivele florale pe care le intalnim in dormitor lasa impresia de feminitate si glamour. De asemenea, adauga si romantism spatiului, care se armonizeaza de minune cu nuantele pastelate.

 

Baie monocroma

stil victorian (6)

Tematica baii este vintage, datorita accesoriilor, dandu-i o nota hollywoodiana. Podeaua este asamblata din placi victoriene, care se coordoneaza placut cu pernutele alb-negru ale scaunului.

Sursa: a1.ro