Bucatarii in Stil Country

Contact

Bucatariile in stil country sunt agreate in special de persoanele pentru care cuvantul „relaxare” este lege. Un decor natural, cu atmosfera degajata si boema este tot ce ceea ce conteaza.bucatarie country style (9)

Astfel de bucatarii sunt amenajate in culori naturale sau in nuante pastelate. Lemnul este un „must have” intr-o bucatarie country. Utilizat la finisaje, mobilier sau accesoriile pentru masa, acest material innobileaza decorul.

In multe bucatarii country se asociaza mobilier din lemn in culori deschise cu textile in culori puternice, cum ar fi rosu. La fel de utilizate sunt si elementele de decor in culori pastelate, completate cu cateva accente de culoare.

Un decor country se poate realiza si prin utilizarea finisajelor cu aspect brut (de exemplu, piatra sau caramida), accesoriilor cu motive rurale si florilor naturale. Pentru un decor cozy, se pot adauga perdele colorate, cu buline sau imprimeuri discrete.

 

Daca va doriti o bucatarie amenajata in stil country si dispuneti de spatiu suficient, includeti si o insula, care poate fi utila atat pentru gatit, cat si pentru depozitare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: casamea.ro