Bucataria in stil rustic

Contact

Stilul rustic continua sa captiveze prin atmosfera degajata pe care o creeaza intr-un decor. Iata un exemplu de bucatarie contemporana ce se distinge prin elemente de inspiratie rustica.

BUCATARIE RUSTICA (2)

Interioarele rustice se disting prin culorile calde, materialele naturale si obiectele ce prezinta motive rurale sau realizate manual.Chiar si intr-un apartament de bloc poti aborda acest stil, inserand in amenajare diverse elemente specifice. Peretii zugraviti in tonuri neutre sau lambrisati sunt un bun fundal pentru viitorul decor. BUCATARIE RUSTICA

In ceea ce priveste mobilierul, poti cumpara unul clasic sau il poti pastra pe cel pe care il ai deja. Atmosfera dorita o vei obtine cu ajutorul accesoriilor. O solutie des intalnita in amenajarile rustice este aceea de a acoperi pardoseala (obligatoriu din lemn) cu un pres colorat, tesut manual.BUCATARIE RUSTICA (1)

O alta idee este sa pui pe masa de dining un servet din in sau bumbac, de asemenea lucrat manual. Nu uita sa-ti procuri cateva cosuri mari, din impletitura, pe care sa le umpli cu legume sau fructe si sa le tii la vedere (de exemplu, le poti aseza direct pe pardoseala). Vor fi de mare efect!Si inca un pont pentru a obtine o imagine unitara a decorului: achizitioneaza electrocasnice (hota, cuptor) in stil rustic.BUCATARIE RUSTICA (3)

Politele din lemn montate pe perete sunt de mare efect intr-o bucatarie de inspiratie rustica. Pe ele poti pastra recipientele cu condimente, tacamurile si chiar vesela.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa articol: casamea.ro