Brazi atipici de Craciun, usor de realizat in casa

Contact

Pentru ca un singur brad nu este niciodata de ajuns, multi dintre noi si-ar dori sa isi decoreze casa cu pomi de Craciun peste tot. Iata cateva recomandari de proiecte do-it-yourself prezentate de buzzfeed.com pe care le puteti pune in aplicare in casele dumneavoastra cu usurinta, iar fabricarea lor poate fi prilej de bucurie si mare distractie.

1.      Un brad realizat integral din sarma, decorat cu globuri si stelute argintii ar arata excelent pe perete sau in bucatarie pentru a mai inveseli putin atmosfera in timpul micului dejun.

2.      Ai cateva crengute ramase de cand ai instalat bradul? Curata-le de ace si foloseste-le pentru a crea un brad mic, rustic pentru a-l ascunde in geam in asteptarea Mosului. Ai nevoie doar de putin adeziv sau de sfoara subtire pentru a fixa crengutele. Il puteti decora cu o ghirlanda sau cu globuri mici.

3.      Amatori de stencils? Creati-va un sablon in forma de brad si spreiati unul dintre pereti cu acest model. Daca alegeti sa faceti asta in camera copiilor, ati putea folosi mai multe culori pentru o imagine cat mai vesela.

4.      Unde depozitati scara cand nu aveti nevoie de ea? Craciunul acesta nu mai trebuie sa o indesati in debara sau in garaj pentru ca si-a gasit locul chiar in living. Pe post de brad. Decorati o banala scara pliabila cu o instalatie luminoasa si cu globuri sau ghirlande pentru a obtine un brad cu totul atipic.

5.      Aveti pe acasa o colectie impresionanta de sticle? Inainte sa le duceti la reciclat, reciclati-le chiar in casa! Puteti crea un brad care cu siguranta va starni rasul musafirilor dumneavoastra. Sau va demonstra loialitatea dumneavoastra fata de un anumit brand, pentru ca aveti nevoie de sticle identice pentru o constructie solida.

6.      Nu neglijati restul plantelor pe care le aveti in casa. Si ele merita hainute de sarbatoare. Puneti globuri si decoratiuni si pe restul plantelor din incapere.

7.      Prea multe carti in biblioteca? Folositi-le pentru a construi un brad de craciun. Puteti alege, in functie de preferinte, ce autor sa stea la baza pomului literar de Craciun.

8.      Daca ne-ati urmat sfatul si v-ati vopsit unul dintre pereti cu vopsea de tabla scolara acum este momentul potrivit sa va folositi de el. Alaturi de cei mai tineri membri ai familiei desenati pe el bradul ideal cu creta colorata.

9.      Aranjati-va un bradut vesel din magnetii de pe frigider sau creati un “copac” similar in camera copiilor, format din litere, mici decoratiuni, brelocuri… de fapt, cam orice gasiti prin casa.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: casamea.ro
Share