Barul din gradina

Contact

Daca esti unul dintre norocosii care se bucura de o casa cu gradina si obisnuiesti sa-ti chemi prietenii in vizita pentru dupa-amiezi relaxante, atunci sigur te-ai gandit la utilitatea unui mic bar pentru exterior.BAR GRADINA (4)

Daca nu ai luat in considerare aceasta idee, avem cateva solutii atat de simple, incat vei vrea sa le aplici chiar si pentru un balcon mai generos, in inima orasului.

BAR IN GRADINA (3)

  1. Din butoaiele de lemn poti sa-ti faci usor o masa, asa ca n-ar fi deplasat sa incerci si-un bar. Daca iti place o atmosfera rustica in gradina, cu doua butoaie si o placa de lemn care sa sprijine pe ele ai un loc minunat pentru pahare, gustari si altele necesare unei petreceri in aer liber. Nu uita de o tabla pe care sa scrii si un mic meniu pentru invitati!BAR GRADINA (1)
  2. Se putea sa nu poti folosi paletii si pentru confectionarea unui bar? Sigur ca nu. Ai nevoie de 2 paleti pentru suport si de un material care sa-ti fie blat de lucru. Daca vrei sa obtii ceva curat, modern, poate chiar cu aer usor industrial, opteaza pentru cateva dale de beton, ca in imagine!BAR GRADINA (2)
  3. Daca stai la casa suntem siguri ca, pe undeva printr-o depozitare, ai un corp de mobilier cu o inaltime potrivita pentru un bar, fie ca este un corp de rafturi, o mini-biblioteca sau o comoda. O poti folosi cu succes drept bar pentru gradina, iar daca este din lemn trebuie doar sa-i aplici un strat de vopsea pentru protectie la exterior.BAR IN GRADINA (2)
  4. In unele situatii, chiar daca ai o mica gradina, spatiul nu-ti permite sa amplasezi un bar, asa ca poti opta pentru montarea unuia de perete. Din cateva sipci de lemn, cateva suruburi si un mecanism de prindere cu lanturi pentru o usa rabatabila, iti poti confectiona chiar tu unul. Nu e greu deloc si este solutia ideala si pentru un balcon de bloc.BAR GRADINA
  5. Daca plaja este pe lista ta de scenarii pentru gradina, atunci iti sugeram trestia, bambusul sau paiele, pentru acoperirea unui mic bar pe structura de lemn. Iti mai ramane sa faci rost de un sezlong si cativa prieteni pentru a recrea o atmosfera placuta, de vacanta la mare.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: casamea.ro