Baia in stil provensal

Contact

Stilul provensal este reprodus cu succes in aceasta baie.BAIA STIL PROVENSAL (1)

Fara indoiala, piesa care iti ia ochii este cada de inspiratie victoriana, de sine statatoare. Desi nu are picioruse, ea este foarte stabila si rezistenta datorita formei, iar exteriorul este foarte indraznet.

Pentru a respecta caracteristicile stilului, un scaun antichizat si o scara pe post de etajera, si multe, multe ghivece cu flori naturale au fost aduse in decor.BAIA STIL PROVENSAL (3)

Accesoriile si detaliile sunt extrem de importante. Auriul este des intalnit, iar acest suport este pe cat de folositor, pe atat de frumos.

Pentru un look delicat, feminin, umpleti cateva recipiente transparente de zahar/sare de bucatarie cu sare de baie sau alte arome imbietoare pe care le puteti evidentia/diferentia cu ajutorul florilor sau panglicilor de diferite culori.BAIA STIL PROVENSAL (4)

In ceea ce priveste spatiile de depozitare, alegeti fie polite, fie un dulapior dragut in stil frantuzesc.

Chiuveta poate fi o reproducere in miniatura a cazii. De cele mai multe ori, ele vin la set, impreuna. Ea poate fi montata pe o consola, „infratita” cu dulapiorul de stocare.BAIA STIL PROVENSAL (7)

Baia trebuie sa fie un spatiu de relaxare. Daca aveti un radio retro, portabil, aduceti-l in baie si agatati-l intr-un cuier pentru a il tine departe de apa.BAIA STIL PROVENSAL (5)

Latura feminina isi face simtita prezenta in aceasta baie printr-un spatiu dedicat ritualurilor de infrumusetare: un fotoliu comod cu o masuta sau un taburet sunt suficiente scopului. BAIA STIL PROVENSAL (8)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: casamea.ro