Bai rustice

Contact

Dintre toate stilurile de amenajare, cel rustic creeaza o atmosfera naturala si degajata, fiind ideal pentru spatiile de relaxare. Acesta este unul dintre motivele pentru care stilul rustic este abordat in amenajarea salilor de baie, inclusiv in cele din locuintele moderne.BAIE RUSTICA (2)

Baia a depasit de mult rolul utilitar, iar in prezent este tratata ca un loc de relaxare si rasfat al simturilor; un sanctuar in adevaratul sens al cuvantului. Confortul si starea de bine sunt obtinute, printre altele, de felul in care acest spatiu este amenajat si utilat.BAIE RUSTICA (3)

Exista o gama variata de obiecte sanitare si accesorii care pot fi integrate int-un decor in stil rustic. Ideea e sa fii indraznet, original si creativ, astfel incat sa obtii o amenajare distincta, fara inhibitii.BAIE RUSTICA (4)

Finisajele reprezinta elementele-cheie intr-o baie rustica, iar printre cele mai folosite materiale se numpara piatra si lemnul. Se pot face nenumarate combinatii de materiale si texturi, astfel incat sa rezulte o baie cu design unic, personalizat. De exemplu, pot fi utilizate suprafete netede din portelan combinate cu cele din piatra neslefuita sau cu panouri din lemn.BAIE RUSTICA (5)

In galeria foto vei descoperi cat de placute si calde sunt baile rustice create printr-un mix original de materiale, texturi si culori.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: casamea.ro