Bai colorate pentru copii

Contact

In general, intr-o casa, cu cel putin un nivel, exista mai mult de doua bai. De aceea, amenajarea unei bai pentru copii nu este o idee greu de realizat.baie copii (2)

Exista cel putin doua criterii dupa care trebuie sa va ghidati in acest „proiect”: tematica si culorile. A avea o baie tematica este visul oricarui copil, desi aceasta decizie este putin dificila pentru parintii cu doi copii, un baietel si o fetita. S-ar putea ca tema „Spiderman” sa nu fie pe placul micutei, la fel cum zanele si printesele nu se vor intelege cu baietelul.

Insa, daca aveti doar un copil, lucrurile se simplifica automat. Va puteti decide asupra unui personaj anume din desenele animate si, cu ajutorul unui designer, incercati sa reproduceti decorul.baie copii (3)

Nu aveti de ce sa va faceti griji deoarece companiile s-au gandit la acest aspect si au realizat colectii de mobilier si accesorii inspirate din desenele sau filmele animate. Iar daca chiar nu gasiti ceea ce va doriti, intotdeauna exista varianta de personalizare a mobilierului apeland la firme specializate in acest domeniu.

Culorile si accesoriile sunt alte doua elemente care impreuna formeaza un decor magic pentru cei mici. Astfel, intr-o baie pentru copii nu ai de ce sa iti faci griji ca folosesti prea multe culori. Acestia iubesc culorile, iar amenajarile devin „dragalase”. Roz, turcoaz, verde sau galben sunt nuante senine, frumoase si potrivite pentru ceea ce ne dorim noi in acest context. Ca si imprimeuri, bulinele si dungile sunt recomandate. Si, nu uitati, ratustele de baie, poate cele mai indragite accesorii create vreodate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: casamea.ro