Apartament in Stil Eclectic

Contact

Se spune ca un spatiu mic reprezinta o invitatie la creativitate. Pentru designerii de interior, gasirea celor mai bune solutii de utilare si decorare a locuintelor cu suprafete limitate reprezinta o adevarata provocare.stilc ecletic (7)

Acest apartament, situat la mansarda unui imobil din Moscova, se remarca prin amenajarea realizata in stil eclectic. Un alt aspect care atrage atentia este suprafata foarte limitata a locuintei. Decoratorii au mizat insa pe o serie de trucuri, care pot fi aplicate si in alte tipuri de locuinte, cu rezultate la fel de bune.

In primul rand, spatiul a fost extins vizual prin multe elemente albe (pereti, mobilier, placi ceramice etc.). Accentele de culoare (rosu, roz etc.) au fost introduse pentru a personaliza decorul si a-l face mai atragator. Interesant este ca livingul a fost dotat cu un semineu real, care, in serile de iarna, creeaza o atmosfera intima.

Bucataria a fost utilata cu mobilier cu finisaj metalizat, care, de asemenea, mareste optic spatiul. Fereastra generoasa ofera incaperii lumina naturala necesara pe timpul zilei, iar cele doua corpuri de iluminat asigura lumina necesara seara.

Alte solutii practice de depozitare s-au gasit in dormitor, utilat in mare parte cu produse Ikea. Mobilierul cu design elegant incorporeaza spatii de depozitare suplimentare. Astfel de piese de mobilier sunt foarte  potrivite pentru orice spatiu modern.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: casamea.ro