Amenajarea unei cabanute de vara

Nu stiu de ce, dar spatiile mici nu sunt un lucru atat de rau. Desi toti visam la o casa spatioasa, cu multe camere, spatiile mici sunt primitoare, dragute, calduroase si intretinerea lor te costa mult mai putin.

Contact

Ar trebui sa privim, din cand in cand, si partea buna a „cutiilor de chibrit”. In plus, spatiile mici sunt mult mai creative deoarece iti stimuleaza imaginatia astfel incat sa obtii o locuinta functionala si carismatica.

Sa luam exemplul acestei cabanute de vara din California. Pentru ea, proprietarii au ales o amenajare de inspiratie retro, simpla, relaxata si confortabila. Avand un dormitor, un living cu dining si o mini-bucatarie, aceasta cabanuta este perfecta pentru un cuplu tanar.

Nuantele neutre sunt potrivite intr-un spatiu mic deoarece creeaza ideea de spatialitate. Lemnul este principalul finisaj folosit, atat in cadrul peretilor, cat si al pardoselii.

Insa, atentia la detalii este cea care ofera personalitate casutei. Multe nuante de maro si verde-lime se regasesc din loc in loc, animand in felul acesta interiorul. Desi bucataria este foarte micuta, ea este functionala intr-un stil retro-chic.

Sunt multe lucruri care ne plac la aceaasta amenajare, cum ar fi imprimeul perdelutelor care te trimit cu gandul la natura, dar si modul personal si original de expunere a fotografiilor pe unul dintre peretii dormitorului.

Cu alte cuvinte, cabanuta din imagini este dovada clara ca spatiile mici pot fi locuibile, fara a renunta la confort si stil.

 

 

Share

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: casamea.ro