Accesoriul perfect pentru relaxare, Swingrest

Contact

Nu stim de ce, insa ideea de a sta intr-un cos produce un soi de senzatie de relaxare si siguranta greu de descris. Poate forma usor rotunjita, ca un conon, sau materialele naturale sunt de vina.swingrest (1)

Swingrest, creatia designer-ului Daniel Pouzet, uzeaza de aceste senzatii si introduce ceva in plus: posibilitatea de a te balansa, suspendat fiind. Swingrest are o estetica de cos supradimensionat care poate sta ca atare, pe o suprafata dreapta, sau poate fi suspendat intr-un punct fix pe o terasa, in padure sau, de ce nu, deasupra unui ochi de apa.swingrest (2)

Scaunul de relaxare este construit pe o structura din aluminiu vopsit electrostatic – pentru o mai buna rezistenta la intemperii – si completat de o impletitura de ratan. Pentru a asigura un spatiu cat mai comod pentru utilizator, tevile superioare sunt acoperite integral cu sfoara, este asigurat un sistem de sezut confortabil, o mica platforma orizontala pentru pahare si o multitudine de perne. Prinderea de punctul de suspendare se face prin franghii rezistente.swingrest (3)

Pentru ca ar fi pacat ca tocmai seara, la apus, sau pe soarele arzator de amiaza sa nu poti utiliza Swingrest, designerii s-au gandit la toate: pentru protectie impotriva tantarilor, mentinerea umbrei sau pentru intimitate, balansoarul poate fi acoperit cu o perdea textila, semitransparenta.swingrest (4)

In cateva cuvinte, Swingrest se poate descrie ca spatioasa, eleganta, estetica si organica. E tot ce ne dorim pentru sezonul cald (si putin concediu, evident)!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: casamea.ro