Vacanţă în cele mai luxoase case de vacanţă ale vedetelor

Vacanţă în cele mai luxoase case de vacanţă ale vedetelor

Ciprian Enea împreună cu echipa de la tvtravel.ro au realizat un top al celor mai stilate case de vacanţă ale vedetelor şi îţi arată cum un vis poate deveni realitate. Lovite de criză, vedetele au scos la închiriere paradisul lor secret. Astfel că acum poţi să dormi regeşte chiar în camera starului preferat, şă primeşti micul dejun la pat, să a

Relaxare într-un paradis de sticlă în casa lui Bruce Willis

Insula Turks & Caicos din nordul Caraibelor găzduieşte resortul exclusivist Parrot Cay care se întinde pe şase hectare chiar pe malul Oceanului Atlantic. Imaginează-ţi că te cazezi într-o viluţă de aproximativ 3600 metri pătraţi numai pentru tine cu o piscină infinită, ai la dispoziţie o terasă imensă unde să profiţi de soare, poţi lua masa pe plajă în faţa camerei şi un majordom îţi satisfice toate poftele. Mobilier alb din lemn de tec, o zonă de relaxare înconjurată de pereţi de sticlă, paturi baldachin, cu un voal de dantelă, o piscină încălzită inundată de vegetaţia luxuriantă, acestea sunt facilităţile casei lui Bruce Willis, unde şi-a oficiat şi relaţia cu modelul Emma Heming. Terapiile SPA au grijă să-ţi restabilească armonia interioară, vei porni într-un intinerariu cu masaje, acupunctură, reflexoterapie, tehinici Shiatsu şi lecţii private de yoga, toate cu destinaţia frumuseţe. Preţul pentru o noapte în paradisul secret al starului este de 20, 783 dolari. Tot aici are casă şi actriţa Christie Brinkley (cunoscută din filmul O vacanţă de tot râsul), iar fiecare cameră este dotată cu duş privat; te poţi răsfăţa şi la studioul yoga în aer liber de 13000 de metri pătraţi. O noapte costă mai puţin decât în casa lui Bruce Willis – 8,107 dolari.

Casa în formă de ochi a lui Naomi Campbell

În ceea ce e probabil una din cele verzi case ale vedetelor, arhitectul spaniol Luis de Garrido a proiectat 25 de camere, mai multe săli de recepţie, o grădină interioară şi un spaţiu unde afaceristul Vladimir Voronin îşi va putea ţine iahtul personal. Modelată în forma Ochiului lui Horus, un simbol antic egiptean al protecţiei, puterii regale şi sănătăţii, creaţia a fost construită pe Insula Cleopatra din Turcia. Caracteristicile verzi includ panouri fotovoltaice, încălzire geotermală, precum şi un sistem de recoltare a apei de ploaie. Se zvoneşte ca această casă ar fi cadoul miliardarului rus pentru Campbell. Deşi cei doi încearcă să ţină secretă suma pentru închiriere, presa internaţională vechiculează o sumă de peste 10.000 de dolari pe noapte.

Petreceri în mansarda lui Leonardo di Caprio

Actorul îşi închiriază casa din Malibu pentru suma titanică de 75,000 dolari pe lună. Te poţi răsfăţa în unul din cele şapte dormitoare ale starului şi în cele şase băi, în casa principală aflată pe malul Oceanului Pacific sau în mansarda detaşabilă – cu o sală de sport, sală de mass-media, birou şi un dormitor. Spaţiul pare locul perfect pentru petrecerile în zilele de vară lungi care se pot continua pe plaja mărginită de grădini şi peluze. Există un ponton care te conduce spre Ocean, un centru de divertisment, o terasă şi multă lumină naturală. Pentru masă ai la dispoziţie un living spaţios cu pereţi de sticlă şi o bucătărie ticsită cu mere verzi, caracteristica caselor din zonă.

 

 

 

Sursa: capital.ro
Share

Răspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *