Unul dintre cei mai mari dezvoltatori de locuinţe din România a mai finalizat 126 de apartamente

Unul dintre cei mai mari dezvoltatori de locuinţe din România a mai finalizat 126 de apartamente

Dezvoltatorul imobiliar Adama, deţinut integral de fondul de investiţii austriac Immofinanz, a anunţat încheierea lucrărilor de construcţie şi livrarea apartamentelor din cadrul celei de-a doua faze de dezvoltare a proiectului rezidenţial Edenia Titan.

Capitalul investit de Adama în ultimele 12 luni în cartierul Titan din Bucureşti ajunge la 14,1 milioane euro, concretizându-se în 210 apartamente. Finalizarea Edenia Titan 2 se adaugă celor 84 de unităţi recent livrate în cea de-a doua etapă de dezvoltare din Evocasa Optima. Portofoliul de locuinţe construite de Adama în cartierul bucureştean depăşeşte astfel 950 de apartamente.

Cea de-a doua etapă de construcţie din Edenia Titan este compusă dintr-o clădire de 11 etaje şi 126 de apartamente de una, două şi trei camere. Investiţia doar pentru această fază a proiectului a ajuns la 8,7 milioane euro, lucrările fiind demarate în luna octombrie 2012 şi finalizate în această toamnă.

„Echipa noastră de vânzări a observat un interes în creştere pentru Edenia Titan încă dinainte de finalizarea construcţiei astfel că suntem optimişti în ceea ce priveşte impactul acestei noi faze de dezvoltare în rândul potenţialilor clienţi”, a declarat Andreas Holler, CEO Adama Group.Apartamentele din Edenia Titan 2 au preţuri de pornire de la 54.286 euro pentru o garsonieră, 62.381 euro pentru un apartament cu două camere şi 95.968 euro pentru o unitate de trei camere, preţuri la care se adaugă TVA.

 

Share

 

 

Sursa: capital.ro

Răspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *