Top cele mai ieftine staţiuni all-inclusive pentru vara 2013

Vacanţa de vară se apropie şi toată lumea caută destinaţii cât mai avantajoase din punct de vedere al preţurilor. Dacă vrei să mergi în vacanţă cu toată familia şi să ai parte de reduceri sau regim all-inclusive, iată ce variante ai. Vezi care sunt cele mai ieftine staţiuni all-inclusive pentru vara 2013.

Belek, Turcia

Staţiunea all-inclusive Iberostar Bellis din Belek vă pune la dispoziţie parcuri acvatice şi băi turceşti pentru toată familia. Puteţi vizita şi ruinele romane de la Perge şi amfiteatrul Aspendos în staţiunea de cinci stele. Un sejur de o săptămână cu tot cu transport şi taxe până aici vă costă în jur de 700 euro de persoană, iar copiii, în funcţie de vârstă, pot beneficia de reduceri.

Corfu, Grecia

Evitaţi coasta de sud a insulei, care este foarte aglomerată vara în favoarea relaxării din partea de nord a insulei Corfu. Aici găsiţi vile micuţe, cu chicinetă şi frigider, pentru cazul în caer vreţi să ţineţi mâncarea copiiilor la rece. Un sejur de 7 zile în Corfu vă costă cam 400 de euro de persoană, în funcţie de unitatea de cazare aleasă.

Tunisia

Vizitaţi souk-urile (bazar plin de marfă ieftină pentru care te târguieşti cu negustorii arabi) şi beneficiaţi de plajele Tunisiei, la preţuri foarte bune pentru regim all-inclusive.Un sejur de 7 nopţi pe litoralul tunisian costă între 300 şi 750 euro de persoană.

Italia

Uită de Roma şi alte destinaţii aglomerate din Italia şi încearcă o vacanţă all-inclusive în regiunea Piedmont. Aici veţi găsi piscine, spa şi teren de golf, dar şi excursii cu ghid pe munte sau cu bicileta, pentru aventurieri. Un sejur all-inclusive în Salerno, Italia vă costă cam 350 de euro de persoană, în funcţie de unitatea de cazare şi agenţia de turism aleasă.

 

 

 


Share

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: unica.ro

Răspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *