Toamna, inspiratie pentru o masa speciala

Contact

Toamna aduce cu sine, in afara de o recolta bogata, cel putin asa ar trebui sa fie, un parfum ademenitor si culori naturale.

Racoarea sa ne introduce intr-un soi de amorteala placuta, pe care, totusi, incercam sa o rapunem prin intermediul unor activitati antrenante.Toamna (1)

Si ce poate fi mai placut decat o masa alaturi de prieteni, pregatita cu migala din recoltele delicioase ale acestui anotimp?

Culorile pastelate ale verii se pierd usor, locul lor fiind ocupat de nuantele funzelor care par sa dea un spectacol in intreg orasul.

Daca intentionezi sa le pregatesti o masa celor dragi, noi iti „vindem” cateva ponturi care iti vor garanta succesul.Toamna (2)

1. Lasa-te inspirat de natura

Masa va deveni un centru de interes in care motivele sugestive, materialele naturale si, nu in ultimul rand, trendul isi vor da intalnire pentru a va incata simturile.

Asadar, vei avea nevoie de mici „recompense” culinare precum: mere, nuci, alune, portocale, bomboane in folii aurii, maro sau portocalii. Acestea sunt deliciile care nu vor trece neobservate, atat prin culoare, cat si gratie gustului. Astfel, pana la sosirea primului fel de mancare, vor fi aperitivele perfecte.Toamna (3)

2. Nu ignora zona din apropierea mesei, ofera-i farmecul anotimpului amenajand un mic colt feeric. In boluri, de dimensiuni diferite, aseaza cateva pere sau dovlecei micuti si „dragalasi”, printre acestea intercaleaza vaze incarcate cu ramuri aramii. Frunzele uscate, de acum prezente pe toate drumurile, iti vor incalzi decorul.

3. Felinarele din dovleci iti incantau zilele copilariei? Acum te poti bucura de prezenta lor, din nou. In locul cartonaselor cu numele invitatilor, scobeste mici tartacute si sculpteaza numele celui care va ocupa respectivul loc. Nu uita de lumanare! Care ar mai fi farmecul unui felinar, daca nu lumineaza?

 

Share

 

 

 

 

 

Sursa: casamea.ro