Tendinte in 2014 pentru dormitoare

Contact

Dormitorul este una dintre cele mai sacre camere din casa si una dintre incaperile in care ne petrecem cel destul de mult timp.
Poate sa fie de asemenea una dintre putinele camere unde poti sa iti decorezi si sa alegi un design care sa te reprezinte, fara sa te gandesti la ceea ce vor crede musafirii, pentru ca de obicei dormitorul este un spatiu intim care nu este “deschis publicului”.
Chiar daca dormitorul nu este un spatiu in care intra si musafirii, asta nu inseamna ca nu trebuie sa ii acorzi atentie in materie de decor si design, ba chiar dimpotriva.
Indiferent de felul in care vei alege sa arate dormitorul tau, este foarte important sa te reprezinte.
In continuare iti prezentam 8 trenduri din 2014 pentru dormitoare:

Arta florala pe perete

AMENAJARE DORMITOR 2014 (5)

Motivele florale nu pot decat sa dea viata unei camere si sa o reprezinte intr-o maniera proaspata si revigoranta, asa cum este natura. Iar daca esti o persoana care iubeste florile, cu siguranta arta florala s-ar potrivi  pe peretii dormitorului tau. Vei vedea ce stare placuta iti va da intregul ambient!

Gri, negru si alb

AMENAJARE DORMITOR 2014 (2)

Cauta nuante de alb si negru mai sterse pentru mobila si asternuturi, si foloseste gri-ul in special pentru pereti. Combinatia este absolut superba.

Influente de hotel

AMENAJARE DORMITOR 2014

Daca esti o persoana mai sofisticata, sigur iti va placea ideea unui dormitor cu influente de hotel. Acesta ar trebui sa fie foarte spatios, extravagant, iar sursele de lumina sa domine. Atat cele naturale, cat si cele artificiale.

Stilul traditional

AMENAJARE DORMITOR 2014 (1)

Chiar daca este o tendinta mai veche, stilul traditional va fi mereu popular si este cea mai sigura optiune daca nu vrei sa schimbi decorul camerei.
Un dormitor ca cel din imagine nu are cum sa se demodeze niciodata.

Orhidee radiante

AMENAJARE DORMITOR 2014 (6)

Daca esti o persoana mai deschisa, poti alege o paleta de culori asemenea orhideelor, cum poti observa si in imagine. Un astfel de ambient ti-ar da cu siguranta energie.

Accente marocane

AMENAJARE DORMITOR 2014 (3)

Modelele si motivele marocane au inceput sa fie la moda de mai multa vreme si continua sa se dezvolte. Adevarul e ca nu e pentru oricine, dar daca esti deschis catre rustic, oriental, calatorie, mister si, pana la urma, daca esti deschis catre “altceva”, sa iti decorezi dormitorul cu accente marocane ar fi o varianta foarte buna.

Materiale naturale

AMENAJARE DORMITOR 2014 (7)

Designul cu aspect natural consta in tot ceea ce tine de lemn, piatra, scandura si caramida. Genul acesta de design face ca dormitorul tau sa para mereu foarte fresh. De asemenea, poti amenaja colturi de natura, unde sa pui diferite plante si flori care iti plac.

Peste tot albastru

AMENAJARE DORMITOR 2014 (4)

Un dormitor vopsit in nuante de albastru si piese de mobilier cu derivate din albastru, nu poate decat sa redea un aspect curat, pur si ingrijit, la fel cum ai cateodata sentimentul despre cer si despre mare.

Sursa: casamea.ro