Ţara în care vilele de lux se vând ca pâinea caldă

Ţara în care vilele de lux se vând ca pâinea caldă

Primul lot de vile lansat în cadrul noului proiect dezvoltat de arabii de la Emaar, Dubai Hills, s-a vândut în totalitate în doar o oră, transmite Arabian Business.

 

Numai 70 de cumpărători, atent selectaţi, au fost invitaţi să liciteze pentru parcelele puse în vânzare. Evenimentul privat a fost organizat la hotelul Armani din Dubai, iar preţurile vilelor au început de la 7 mil. dolari. Aproape toate au fost vândute în prima oră, iar mai mulţi cumpărători au investit în vile a căror valoare depăşeşte 10 mil. euro.

„S-au dus ca pâinea caldă. Aproape toată lumea invitată a plecat în maximum o oră, deţinând o nouă vilă în Dubai Hills“, a declarat o sursă citată de Arabian Business.

O altă sursă, care a cumpărat una dintre vile, a declarat: „Mulţi au vrut să cumpere mai mult de una, dar au limitat achiziţiile la o singură unitate pentru fiecare cumpărător. Ne-au fost prezentate modelele vilelor pe iPad-uri şi se pare ca vor fi noul punct de reper în materie de comunităţi dependente. Sentimentul general este că Dubai Hills va fi şi mai exclusivist decât Emirates Hills, după ce va fi finalizat“.Când a fost lansat în iunie, ca un parteneriat de tip joint-venture între Emaar şi Meeras, proiectul a fost descris ca fiind „doar pe bază de invitaţie“, iar toţi solicitanţii au fost rugaţi să completeze un chestionar detaliat, inclusiv dacă ocupă o funcţie de director executiv, forma lor de angajare şi starea civilă.

Primii 70 de investitori au fost selectaţi dintr-un bazin de peste 10.000 de cumpărători care şi-au exprimat interesul de achiziţie în cadrul lansării din iunie.

Numai 600 de parcele sunt puse la vânzare în Dubai Hills, iar „grupurile mici“ de investitori sunt invitate să cumpere vile la date diferite. După câte se pare, un alt grup restrâns de investitori va fi selectat pentru achiziţia de noi loturi la începutul lunii ianuarie.

Potrivit site-ului Emaar, proiectul este lansat ca primă etapă a Mohammed Bin Rashid City şi va oferi „o privelişte spectaculoasă asupra oraşului Dubai şi un teren de golf cu 18 găuri“.

 

 

 

 

 

Share

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: capital.ro

Răspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *