Talismane pentru prosperitate si noroc

Spiritualitatea budista ne invata ca prin Feng Shui putem sa avem parte de noroc, iubire si armonie in relatie. Tu ce simbol crezi ca ti se potriveste cel mai bine?

Contact

Buddha Vesel, simbol budist al prosperitatii

Buddha are o putere protectoare supranaturala. Nascut acum 2600 de ani, el este Zeul ce aduce noroc, fericire, multumire si multe zambete.

Buddha Vesel este privit ca unul dintre zeii bunastarii si aduce prosperitate, succes si bani celor care il folosesc in Feng Shui.

Buddha Vesel trebuie amplasat in locuinta cu fata spre usa de la intrare, la o inaltime de aproximativ 70 de centimetri. Astfel, Buddha va intampina toate persoanele ce intra in camin si le va transfera energii pozitive aducatoare de noroc.

Expertii in Feng Shui sunt de parere ca atunci cand cumparam o statueta sau o imagine cu Buddha Vesel trebuie sa avem in vedere trei criterii importante: zambetul sau, marimea burtii si saculetul pe care il cara.

 

Dragonul Chinezesc, simbol al energiei Yang

Dragonul Chinezesc este o creatura mitica legendara, simbol al esentei schimbarii.

Se spune despre el ca are solzi de peste, coarne de caprioara, coama de cal si gheara de vulture. Este un simbol ce se transforma continuu, devenind invizibil intr-o clipita.

Putem sa asezam Dragonul Chinezesc pe birou pentru a avea parte de noroc, dar si pentru a ne proteja de energiile negative.

Directia cardinala benefica pentru a aseza Dragonul Chinezesc este estul si ne ajuta sa avem parte de prosperitate, energie si inteligenta in tot ceea ce intreprindem. Totusi, Dragonul Chinezesc nu are ce cauta in dormitorul nostru deoarece energia Yang prea puternica poate dezechilibra pacea si armonia.

Elementul pentru punctul cardinal al acestui simbol este lemnul. De aceea, Dragonul Chinezesc din lemn are putere si influenta duble. In Feng-Shui putem sa utilizam si Dragonul Chinezesc din ceramica ori cristal, insa niciodata pe cel din metal, deoarece acest element distruge lemnul.

In restaurante sau magazine este recomandat sa existe statuete ori ilustratii cu Dragonul Chinezesc, bineinteles pe partea estica a peretilor, pentru amplificarea energiilor Yang.

 

Bambusul, simbol al evolutiei si norocului

Bambusul este considerat un simbol norocos in Astrologia Chinezeasca.

Bambusul reprezinta evolutia in relatie, cariera, sectorul financiar, viata in general. Se spune despre el ca imbunatateste energiile Chi pozitive si indeparteaza toate energiile negative din orice spatiu.

Bambusul poate fi asezat in locul in care lucram (planta in sine sau un tablou cu acesta) pentru a aduce energii pozitive, pentru a ne ajuta sa evoluam in cariera si pentru a avea parte de noroc in capitolul profesional, dar si personal, in relatia cu semenii!

 

 

Monedele Antice Chinezesti aducatoare de noroc

Monedele Antice Chinezesti sunt legate intre ele cu o panglica rosie pentru a activa esentele aducatoare de noroc.

Monedele Antice Chinezesti pot fi atarnate pe usi (in interior) si trebuie intotdeauna sa fie in numar de trei, sase, sapte sau opt deoarece aceste numere sunt considerate aducatoare de noroc!

Pentru a avea noroc in afaceri trebuie sa legati cu o panglica rosie trei monede si sa le puneti intr-un plic rosu cat mai aproape de calculator sau casa de marcat. Nu numai ca veti dobandi abilitati excelente de comunicare, dar va veti mari si veniturile.

Atunci cand ne folosim de aceste monede chinezesti in interes personal, putem sa le purtam, tot in numar de trei, in geanta sau in portofel.

Un mod excelent de a avea parte de noroc este sa atarnam Monedele Antice Chinezesti de manerele interioare ale usii din caminul nostru.

Monedele Antice Chinezesti sunt aducatoare de noroc si atunci cand le oferim in dar. Actul daruirii este in sine aducator de noroc, iar alaturi de monede ne dubleaza sansele sa avem o viata fericita! Putem de asemenea sa adaugam trei monede chinezesti la cadourile pe care le facem prietenilor buni atunci cand isi sarbatoresc ziua de nastere.

 

 

Cainii Fu din Mitologia Chineza

Cainii Fu (sau Shi) sunt creaturi mitice protectoare, jumatate leu, jumatate dragon.

In credinta traditionala din China, Cainii Fu sunt un simbol protector. Ei simt intentiile celor care sunt in preajma lor si le transmit ganduri bune pentru a-i influenta sa faca doar lucruri benefice pe “teritoriul” lor.

Pozitionand statuete cu Cainii Fu la intrarea in biroul sau casa noastra vom avea protectie divina impotriva energiilor negative sau a oamenilor cu intentii rele. Raul nu va putea astfel sa intre in spatiul nostru de lucru sau relaxare deoarece la usa principala vor trona Cainii Fu.

 

 

Papagalii Amorezi (Lovebirds), simbol antic al iubirii

Papagalii Amorezi sunt un simbol chinezesc al iubirii si al devotamentului in relatie.

Se spune despre Papagalii Amorezi ca sunt extraordinar de atasati de partenerul lor cu care formeaza o legatura speciala si mor atunci cand sunt separati de acesta. Astfel, ei reprezinta si un simbol al fidelitatii.

Papagalii Amorezi, confectionati din ceramica sau crystal, ar trebui pozitionati in coltul sudic al caminului, pe o masa sau inauntrul unui sertar pentru a va ajuta sa aveti o reputatie mai buna. Mai mult, dupa o perioada mai lunga de vreme, nu numai ca va vor ajuta sa aveti o relatie plina de iubire, dar si sa atingeti succesul la locul de munca.

 

 

 

Sursa: garbo.ro
Share