Tablouri nonconformiste pentru camere originale

O idee inedita prin care iti poti decora peretii este aceea de a apela la tablouri originale, realizate din materiale mai putin obisnuite, avand forme care mai de care mai „trasnite” si imprimeuri sau mesaje demne de scos in evidenta si de transmis mai departe.

Contact

1. de exemplu, intr-o bucatarie sau intr-un dining in stil country se pot regasi aceste tablouri tematice. Ele se realizeaza cu ajutorul unor pagini de ziar peste care se lipesc diverse forme de obiecte pe care le decupati intr-o culoare inchisa. Aranjati-le intr-un mod putin dezordonat alegand marimi si inaltimi diferite. In functie de culoarea de pe pereti, alegeti rame contrastante.

2. un tablou alb&negru supradimensional este nemaipomenit pentru un hol de intrare tern.  In functie de restul accesoriilor ii puteti da un aer retro sau modern.

3. un proiect marca „DIY” are ca si rezultat aceste tablouri. Cu ajutorul unor sabloane si a unui spray colorat living-ul tau se trezeste la viata.

4. sunteti genul de persoana dependenta de agenda si calendar. Iata o modalitate inedita prin care calendarul poate fi usor de utilizat. In plus, arata foarte bine si pe post de accesoriu intr-un decor modern.

5. te-ai gandit vreodata cat de bine ar arata insectarul sau ierbarul tau din copilarie pe unul dintre peretii din living? Noi iti prezentam o astfel de amenajare, speram sa va inspire.

6. de cele mai multe ori, spatiu de deasupra ferestrelor sau mobilierului de bucatarie ramane liber. Daca doriti sa il animati putin, apelati la o galerie de ilustratii fie alb&negru, fie colorat, in functie de restul amenajarii.

7. urmatorul dining este extrem de colorat si dinamic. Cateva tablouri „3D” – in sensul ca au profunzime- au fost decorate cu farfurioare si diferite modele de tapet.

8. o alta modalitate prin care peretii devin interesanti este aceea de a alege o tematica pe care sa o reproduceti in mai multe forme, fonturi, texturi si culori.

9. pentru o amenajare rustica/etnica cateva goblenuri sau tesaturi pot fi expuse pe un perete pentru a putea fi admirate.

10. nu in ultimul rand, posterele vintage pot fi folosite pe post de tablouri intr-un interior cu influente country.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: casamea.ro
Share