Sticla colorata pentru un decor vesel

Contact

Accesoriile din sticla au devenit tot mai prezente in amenajarile interioare. Ne atrag atentia prin culorile vii, radiante si prin atmosfera vesela pe care o creeaza in orice incapere.STICLA COLORATA (1)

Sticla are o istorie lunga si fascinanta, fiind prezenta de sute de ani in vietile si in locuintele noastre. Totusi, oricat de mult ne-am obisnuit cu lucrurile din sticla pe care le avem in jurul nostru, de la geamuri la pahare, un bol sau o vaza din sticla colorata nu vor trece neobservate in decorul unei locuinte.STICLA COLORATA (2)

Stilul modern, minimalist cu care ne-au obisnuit designerii in ultimii ani pare cel mai potrivit pentru o infuzie de culoare prin accesorii din sticla. Cateva vaze inalte, elegante, divers colorate, sunt de ajuns pentru a destinde atmosfera sobra dintr-o locuinta monocromatica.STICLA COLORATA (3)

Poti incepe sa introduci mai multa culoare in locuinta printr-o lampa cu picior din sticla sau printr-un bol asezat cuminte pe masuta din living. Inainte sa-ti dai seama, vei face o pasiune pentru sticla colorata. Iti vei umple rafturile bibliotecii cu vaze multicolore sau iti vei transforma blatul din bucatarie intr-o adevarata opera de arta din sticla.STICLA COLORATA (6)

Dincolo de faptul ca sunt extraordinar de frumoase, decoratiunile din sticla au avantajul de a fi extrem de practice si usor de integrat. De asemenea, poti decora cu incredere orice incapere cu accesorii din sticla colorata, de la living si dormitor la bucatarie si baie.

Sursa: casamea.ro