Spatiu mic, culori putine

Proprietarii au inceput prin a reface compartimentarea garsonierei, astfel incat sa obtina un spatiu deschis si aerisit.

Contact

Tot mobilierul, cu exceptia canapelei si a scaunelor de bar, a fost realizat la comanda.

Mobila ofera multe spatii de depozitare, evident inchise, fiind vorba practic despre o singura incapere. S-a dorit pastrarea unui spatiu ordonat, astfel incit nu se lasa obiectele la vedere. Exceptie fac decoratiunile, pentru care s-a gandit zone de expunere speciale, atat la nivelul mobilierului, cat si in perete, unde s-a realizat o constructie speciala din gips-carton si polite de sticla.

Foarte ingenioasa, dar totodata functionala, este si ideea de a realiza in zona interioara a barului, inspre bucatarie, compartimente de stocare. De asemenea, foarte practic si estetic este faptul ca mobilierul a fost conceput astfel incat sa camufleze masina de spalat si frigiderul, care ar fi aglomerat vizual incaperea. In mod evident, corpurile destinate bucatariei si cele ce revin zonei de odihna sunt unitare, avand finisajele si designul identice. Nu s-au folosit multe culori, pentru a evita supraincarcarea interiorului. Nuantele mobilierului se regaseasc si la nivelul placilor ceramice, care imita lemnul de bambus.

 

Sursa: www.casamea.ro
Share