Sfaturi pentru bai intunecate si mici

Contact

Nimeni nu isi doreste o baie mica, intunecata, fara ferestre, dar multe apartamente si case nu ne lasa loc de alternative.

Din fericire, exista cateva solutii la care poti apela pentru a transforma o baia modesta intr-un spatiu prietenos si chiar luminos. Lipsa unei ferestre poate fi compensata cu multe lucruri, cum ar fi o planta, de exemplu.AMENAJARE BAIE MICA (2)

Florile inveselesc si invioreaza orice incapere, inclusiv baia ta mica, pe care ai incercat pana acum sa nu o aglomerezi. Exista o multime de plante care iubesc incaperile intunecoase, pe care le poti expune in baie in ghivece suspendate, pentru a nu lua din spatiul pretios al baii. Nu subestima nici puterea unui buchet de flori de a schimba atmosfera din baie.AMENAJARE BAIE MICA (3)

In lipsa luminii naturale poti oricand sa apelezi la lumanari, veioze sau lampi. Nu trebuie sa te limitezi la becul de deasupra oglinzii, daca baia iti ofera posibilitatea de a o transforma intr-un decor demn de un centru spa.AMENAJARE BAIE MICA (1)

Stilul nu tine cont de suprafata, iar un detaliu surprinzator poate muta atentia de la dimensiunea redusa a baii la personalitatea pe care i-o da un decor original.

Culoarea contribuie semnificativ la crearea senzatiei de spatiu, daca alegi nuantele potrivite. Opteaza pentru o singura culoare, de preferinta deschisa, pe care sa o dai atat peretilor, cat si tavanului si pardoselii

Oglinzile vor fi mereu solutii salvatoare pentru spatiile mici, astfel ca poti da senzatia unui spatiu generos intr-o baie de dimensiuni reduse daca nu te rezumi la oglinda de deasupra chiuvetei.AMENAJARE BAIE MICA (4)

Poti uita de neajunsurile unei bai mici si intunecate daca o transformi radical, prin culoare si texturi. Un model de tapet inflorat sau o draperie viu colorata te pot absorbi si fermeca, schimbandu-ti radicat perceptia asupra baii.

Sursa: casamea.ro