RIFF 2013: despre arhitectura fațadelor și acoperișurilor

RIFF 2013: despre arhitectura fațadelor și acoperișurilor

riff1

Peste 400 de arhitecţi din România şi invitaţi din Marea Britanie, Elveția, Norvegia, Austria, Polonia, Slovacia, Ungaria, Cehia şi România participă pe 11 și 12 noiembrie 2013 la cea de-a zecea expoconferință de arhitectură: RIFF 2013.

RIFF 2013 prezintă arhitectura fațadelor și acoperișurilor, atât în sesiunile plenare, cât și în workshop-urile tematice, prezentările fiind susținute de arhitecți premiați recent la concursurile internaționale de arhitectură.

 

Participarea tuturor arhitecților membri / afiliați unei organizații profesionale este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Partener Oficial: Saint-Gobain România

Partener Principal: Guardian Glass; Parteneri: Saint-Gobain Rigips, Saint-Gobain Weber, Veka, Rockwool

Organizatori: ABplus Events, Ordinul Arhitecților din România

Info/înscrieri: riff@abplusevents.com

Mai multe pe: www.ieriff.ro

RIFF 2013: fațade premiate din Norvegia și Polonia

Dariusz Herman, Partener în cadrul biroului HS99 din Polonia și Kyre Sundal, Partener în cadrul biroului MAD din Norvegia prezintă fațadele premiate ale proiectelor „CINiBA” din Katowice și „B-11 Building” din Bjørvika. Cele două proiecte au fost distinse recent cu premii importante pentru arhitectura fațadei.

 01

RIFF 2013: arhitectura acoperisurilor, studiu de caz: EYE Film Institute

EYE Film Institute din Olanda este noul proiect din portofoliul Delugan Meissl Associated Architects. Arhitectura acoperișului EYE Film Institute va fi prezentată la RIFF de către Sebastian Brunke, partener în cadrul biroului și câștigător al German Design Award 2013.

 02

 


Share

Răspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *