Reţeta succesului în construcţii

Reţeta succesului în construcţii

O construcţie la cheie poate fi întotdeauna o provocare, fie care vorbim despre viitorul proprietar sau de constructor. Cheia succesului nu este însă  mereu aceeaşi, dar în toate cazurile are legătură cu noile tehnologii, dar şi cu o atenţie sporită pentru detalii.

Una dintre companiile cu capital privat care activează pe piața construcțiilor de aproape 10 ani-mai exact din 2004-este RCV Global Group. Constructorul s-a remarcat de-a lungul timpului prin calitatea proiectelor predate la cheie, fie că vorbim despre zona rezidenţială sau de birouri, de consolidări ori adăposturi de animale, ori de spitale. Acestora li se adaugă proiectele rutiere, terasamentele, parcările, dar şi instalaţiile electrice de joasă și medie tensiune.

“Am evoluat împreună cu piața şi am implementat cele mai noi tehnologii acoperind cerinţele clienţilor noştri şi depăşind aşteptările acestora prin atenţia acordată detaliilor, pentru realizarea unui produs calitativ superior, care să fie eficient şi economic” spune Daniel Palos, directorul general al RCV Global Group.

Se ştie că o idee care să devină construcţie “la cheie” este visul oricărei persoane care se implică într-un proiect imobiliar. Reţeta succesul începe cu utilaje proprii – precum buldoexcavatoare, miniîncărcatoare, cilindri compactori, generatoare, basculante și multe alte mașini și echipamente – şi continua cu o echipă de specialiști în lucrări de construcții. Rezultatul: RCV Global Group realizează proiecte complexe de la faza de idee sau concept până la predarea construcției „la cheie”.

“Astfel acoperim toate etapele de realizare a unei lucrări, începând cu faza de Proiectare și continuând cu fazele de Avizare, Execuție și Recepție”, a mai adăugat Daniel Palos.

Când vine vorba despre serviciile oferite, RCV Global Group pune la dispozitie o gama completa de lucrari de constructii:  clădiri de birouri,  spitale, locuințe unifamiliale, construcţii rezidenţiale, consolidări, adăposturi de animale, lucrări rutiere, terasamente, parcări, instalaţii electrice interioare, instalaţii de curenţi slabi, instalaţii electrice de joasă şi medie tensiune, instalaţii electrice exterioare joasă și medie tensiune, instalaţii sanitare şi termice, canalizari lucrări de reabilitare drumuri, infrastructuri rutiere şi îmbrăcăminți asfaltice şi pavaje.

Calitatea înainte de toate

Pentru a îmbunătăţi sistemul de management al organizaţiei  şi a reduce impactul asupra mediului prin derularea serviciilor sale, iar în acelaşi timp pentru o îmbunătăţire perpetuă a sistemului de management  al calităţii, al sănătăţii şi securităţii în muncă, dar şi al responsabilităţii sociale, RCV Global Group a implementat standardele ISO 9001, ISO14001, OHSAS 18001 şi SA 8000.

Totodată, s-a pus accentul pe îmbunătăţirea sistemului de management al calităţii pentru lucrări de realizare, verificare, punere în funcţiune, service, montaj şi mentenanţă a dispozitivelor medicale, implementând standardele ISO13485.

În plus, RCV Global Group este membră a Asociaţiei Profesionale de Drumuri şi Poduri din România, îndeplinind cerinţele de atestare tehnică pentru proiectare şi execuţie lucrări de drumuri.

RVC Global Group combina eficient calitatile unei echipe sudate de proiectanti avand o vasta experienta in proiecte de mare complexitate, cu profesionalismul colectivului de ingineri specializati, cu atestare RTE, CQ, dirigenție de şantier, la care se adauga productivitatea ridicata a personalului calificat in executia lucrarilor de constructii.

Aceste atuuri principale ofera companiei un avantaj competitiv major fata de jucatorii de pe piata de profil din Romania, RCV Global Construct putand deveni oricand partenerul de încredere într-un proiect de anvergură.

 

 

 

Share

 

 

 

 

 

Sursa: jurnalul.ro

Răspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *