Plan de asigurări private de sănătate cu acoperire internaţională

Plan de asigurări private de sănătate cu acoperire internaţională

În 2012, 20% dintre români plănuiesc să lucreaze în străinătate, 8% vor să călătorească, iar 1% intenționează să plece la studii în afara graniţelor, conform unui studiu CURS.

Astfel, după 11 ani de analiză constantă a pieţei şi comportamentului consumatorilor, MediHelp, unul dintre cei mai importanți furnizori de asigurări private de sănătate din Europa Centrală şi de Est, a identificat tendinţa românilor de a lucra, locui şi studia în străinătate şi lansează cel mai nou program de asigurări private de sănătate cu acoperire internaţională: MediHelp Healthcare Plan.

Conform unui sondaj CURS, unul din cinci români intenţionează să lucreze în străinătate în 2012. Acelaşi sondaj arată că 8% din populaţia ţării vrea să călătorească în alte ţări, în timp ce mai mult de 1% aleg o ţară străină pentru continuarea studiilor. În plus, conform UNESCO Higher Education Statistics, numărul românilor care studiază în străinătate a crescut în ultimii 10 ani cu 52% şi continuă pe un trend ascendent. Românii preferă ţari precum Italia, Franţa, Germania, Marea Britanie sau Spania pentru studiu, în timp ce Germania, Spania, Marea Britanie şi Ţările Nordice sunt cele mai uzuale destinaţii pentru cei care îşi caută un loc de muncă în afara ţării.

Luând în considerare aceste fapte, MediHelp International a creat un nou plan de asigurare privată de sănătate cu acoperire internaţională: MediHelp Healthcare Plan. Noul plan are caracteristici unice, care se potrivesc întocmai dorinţelor şi nevoilor de protecţie şi servicii medicale de primă clasă, atât în ţara de rezidenţă, cât şi în orice altă ţară din Europa.

MediHelp International este cel mai important furnizor de asigurări private de sănătate din Europa Centrală şi de Est şi este prezent pe piaţa din România începand cu 1999.

 

 

Sursa: capital.ro

 

Share

Răspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *