Idei pentru o casa mai sanatoasă

Contact

De cand ne tachineaza vremea calda, sigur te-ai gandit sa mananci mai sanatos si sa faci mai mult sport. Pana sa te apuci de alergat prin parc, nu uita ca si locuinta ta te poate ajuta sa-ti imbunatatesti stilul de viata.

Adu natura in casa! Fie ca profiti de balconul apartamentului si iti amenajezi o mica gradina urbana sau decizi sa-ti cultivi cateva plante aromatice in bucatarie, o relatie mai buna cu natura si un plus de aer curat iti vor face bine!AMENAJARE CASA (2)

Opteaza pentru un frigider mai mic! Recunoaste ca un frigider mare cere sa fie umplut, iar alimentele tind sa se degradeze daca nu ai o familie numeroasa. Un frigider mai mic te determina sa faci mai des drumul spre piata, unde mancarea este proaspata!

Locul de luat masa trebuie sa fie sanatos! Nu doar alimentatia trebuie avuta in vedere, ci si o pozitie corecta la masa, asa ca nu uita sa organizezi un spatiu relaxant pentru mesele in familie!AMENAJARE CASA (3)

Foloseste-te de scari! Daca ai norocul sa ai scari in interiorul casei, utilizeaza-le cat de des poti. E un exercitiu fizic pe care il poti face in timpul altor activitati casnice, asadar iti pastrezi tonusul muscular fara sa pierzi timp pretios. Daca locuiesti la bloc, stii deja regula: evita liftul!AMENAJARE CASA (1)

Pastreaza un dormitor relaxant! Dormitorul trebuie sa fie o oaza de liniste, iar amenajarea lui trebuie sa puna accent pe crearea conditiilor propice pentru un somn odihnitor.AMENAJARE CASA (4)

Amenajeaza un spatiu destinat televizorului! Nu, nu vrem sa iti sugeram ca televizorul este centrul vietii tale, ba chiar opusul. Daca reusesti sa creezi o zona destinata acestuia, care nu interfereaza cu alte activitati, sansele sunt ca acesta sa nu-ti polarizeze viata de familie.AMENAJARE CASA (5)

Casa ta nu are motive sa nu fie distractiva! Simte-te bine acasa si gandeste-te cum poti s-o transformi intr-un loc unde poti face activitati in timpul liber, mai ales daca ai copii. Ce spui de un perete de catarare?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: casamea.ro