Oglinzile in decorul interior

Contact

Oglinda e un obiect fara de care ne-ar fi dificil sa iesim din casa. Ne ajuta sa ne punem la punct infatisarea, ne asigura ca parul ne sta cum trebuie, ne invita sa ne privim in ochi si sa ne zambim.OGLINDA DECORATIVA (14)

Dincolo de utilizarea practica, oglinzile au si un rol notabil in crearea senzatiei de spatiu in orice incapere, si nu ne referim neaparat la oglinzile din lifturi.OGLINDA DECORATIVA (13)

Arhitectii, designerii si artistii se joaca frecvent cu oglinzile in lucrarile lor, transformand obiecte si incaperi. Vestea buna e ca nu trebuie sa fii arhitect sau artist pentru a-ti decora locuinta cu ajutorul oglinzilor.OGLINDA DECORATIVA (9)

Originalitatea aranjamentului poate veni din modelul ramelor, din contrastul lor, din numarul si marimea oglinzilor, din senzatia de spatiu pe care o creeaza sau din lumina pe care o aduc incaparilor.OGLINDA DECORATIVA (12)

Pentru a te inspira si a te convinge de calitatile oglinzilor, am realizat o galerie de fotografii in care poti vedea 20 de modele de oglinzi in diverse marimi, modele si combinatii.OGLINDA DECORATIVA (11)

Fiecare incapere din casa ta are cel putin un colt pe care il poti dedica unei oglinzi sau unui model din oglinzi. OGLINDA DECORATIVA (8)

Le poti agata pe peretii dormitorului, in baie sau in camera de zi. OGLINDA DECORATIVA (10)

Poti chiar sa-ti transformi holurile casei in expozitii de oglinzi. In astfel de aranjamente, propria creativitate este singura care conteaza.

 

 


Share
 

Sursa: casamea.ro